Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ACTA - поредното чудо за 3 дена или края на пиратството ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ама кво пък като минем всички от другата срана на решетките поне ще си правим всеки ден форумни срещи
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      ама кво пък като минем всички от другата срана на решетките поне ще си правим всеки ден форумни срещи
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ужас...
        Прикачени файлове
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
          Ужас...
          На кой му дреме за накой си човек, хора много... Парите обаче по дефиниция са крайни и не в затвора, ами и утрепват ако провалиш на някой плановете за печалба...Няма да мине това. И да мине - друго ще се измисли. Ще си пращаме криптирани, заключени и кодирани DVD-та по пощата ако трябва... Ако те хванат - забравил съм паролата, не е мое, незнам... Ще има бум на анонимните пощенски кутии. Какво, ще те изтезават ли за да докажат, че лъжеш?

Коментар

Аз знам ,че има начини...Винаги има начини...Мисълта ми беше друга...Само погледни престъпленията на двамата от снимката...Собственикът на Megaupload ,който използвахме всички ,е осъден на 50 години затвор...А човек ,който е убил ,след това изнасилил и изгорил жена е осъден на 20 години затвор...Доста преиграват с тези авторски права...Това исках да кажа...
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
              Аз знам ,че има начини...Винаги има начини...Мисълта ми беше друга...Само погледни престъпленията на двамата от снимката...Собственикът на Megaupload ,който използвахме всички ,е осъден на 50 години затвор...А човек ,който е убил ,след това изнасилил и изгорил жена е осъден на 20 години затвор...Доста преиграват с тези авторски права...Това исках да кажа...
              Тая картинка циркулира от няколко дни из нета. НИЩО ВЯРНО НЯМА В НЕЯСобственикът на Мегаъплоуд още не е стигнал до съда. В момента е задържан в Австралия и не се знае кога и дали ще бъде осъден.Собствениците на PirateBay са осъдени на по няколко месеца затвор, като вероятно няма да лежат изобщо.

Коментар

Напоследък се чудя...дали ако днешния интернет го имаше преди 40 години щеше да има Пинк Флойд?

Коментар

От друг форум, не е уточнен автора:Под игото - 2018 годинаИ така, представете си 2018 г. Обикновено софийско жилище.- Тате, може ли да смъкна от сметката ни 99 долара? Трябва да купя една книга.- Така ли? Коя книга?- Ами, на тоя... Вазов.
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Чудя се,ако си купя книга,прочета е,и след това е дам на някой приятел,ще ме осъдят ли за авторски права?
                    фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Сравнението не е коректно. Ти даваш книгата да се прочете. И вече я нямаш. Виж, ако направиш копие и му я дадеш вече има две книги. А не една, която ту единия ту другия да чете. Има разлика.

Коментар

http://www.dnevnik.bg/tehnologii/201...a_e/Много интересно!Прочетете и коментарите отдолу, плийс!

Коментар

Някой прочете ли целия текст на това споразумение? Коментарите и големия шум според мен са много преувеличени. Все си мисля, че дори и сега си има закони, които да вършат това, което е написано в този документ. От него аз виждам само едно последствие - създаването на още администрация.

Коментар

peho написа:
                            Някой прочете ли целия текст на това споразумение? Коментарите и големия шум според мен са много преувеличени. Все си мисля, че дори и сега си има закони, които да вършат това, което е написано в този документ. От него аз виждам само едно последствие - създаването на още администрация.
                            А между редовете чете ли?

Коментар

Immortal написа:
                              peho написа:
                              А между редовете чете ли?
                              Четох. И само някои неща ми направиха впечатление, честото използване на думата "може". И това, че някои хора могат да използват споразумението за нелоялна конкуренция спрямо други, примерно задържането на стоки на митница по подозрение, че са фалшификати. Е имаше споменаване на обезщетение в такива случаи когато се окаже, че претенциите са неоснователни, но както казах има много пъти "може".

Коментар

Да повдигна малко темата с поглед от друг ъгъл - за какво точно ни карат да плащаме:"Как "творците" у нас печелят под прикритието на Сopy/PasteБългарските автори непрекъснато искат пари от обикновения потребител, защитават ACTA, а в същото време, меко казано, заимстват чужди продукти... "http://www.segabg.com/article.php?id=588278
                                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                                X