ама кво пък като минем всички от другата срана на решетките поне ще си правим всеки ден форумни срещи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ACTA - поредното чудо за 3 дена или края на пиратството ?
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:ама кво пък като минем всички от другата срана на решетките поне ще си правим всеки ден форумни срещиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
bubachko
Predatorsi написа:Ужас...
Коментар
-
Аз знам ,че има начини...Винаги има начини...Мисълта ми беше друга...Само погледни престъпленията на двамата от снимката...Собственикът на Megaupload ,който използвахме всички ,е осъден на 50 години затвор...А човек ,който е убил ,след това изнасилил и изгорил жена е осъден на 20 години затвор...Доста преиграват с тези авторски права...Това исках да кажа...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Аз знам ,че има начини...Винаги има начини...Мисълта ми беше друга...Само погледни престъпленията на двамата от снимката...Собственикът на Megaupload ,който използвахме всички ,е осъден на 50 години затвор...А човек ,който е убил ,след това изнасилил и изгорил жена е осъден на 20 години затвор...Доста преиграват с тези авторски права...Това исках да кажа...
Коментар
-
От друг форум, не е уточнен автора:Под игото - 2018 годинаИ така, представете си 2018 г. Обикновено софийско жилище.- Тате, може ли да смъкна от сметката ни 99 долара? Трябва да купя една книга.- Така ли? Коя книга?- Ами, на тоя... Вазов.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/tehnologii/201...a_e/Много интересно!Прочетете и коментарите отдолу, плийс!
Коментар
-
peho написа:Някой прочете ли целия текст на това споразумение? Коментарите и големия шум според мен са много преувеличени. Все си мисля, че дори и сега си има закони, които да вършат това, което е написано в този документ. От него аз виждам само едно последствие - създаването на още администрация.
Коментар
-
Immortal написа:peho написа:Някой прочете ли целия текст на това споразумение? Коментарите и големия шум според мен са много преувеличени. Все си мисля, че дори и сега си има закони, които да вършат това, което е написано в този документ. От него аз виждам само едно последствие - създаването на още администрация.
Коментар
-
Да повдигна малко темата с поглед от друг ъгъл - за какво точно ни карат да плащаме:"Как "творците" у нас печелят под прикритието на Сopy/PasteБългарските автори непрекъснато искат пари от обикновения потребител, защитават ACTA, а в същото време, меко казано, заимстват чужди продукти... "http://www.segabg.com/article.php?id=588278Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар