Хах тая тема ще вземе да граничи с параноята......Едва ли някои ще ви вземе Фиата..Най много докато е запалена, някои скитник да влезне да се постопли.Друго не виждам какво може да стане...Такива кражби има да,но се отнасят за скъпи автомобили.Аз лично от 4 години не си заключвам колата изобщо.Даже лятото ми се е случвало 5-6 пъти да си паля цигара от запалката в колата и после я забравям на контакт цяла вечер.Сутринта се чудя къде ми са ключовете а те на боша..хаха..Е живея в къща но колата си е на пътя....Не карам кой знай каква кола за да се притеснявам...... П.С..Излиза че и аз съм от тъпите...хаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не оставаите колата запалена без надзор
Collapse
X
-
nedialk00 написа:абе ключар, баце, защо пишеш така ?? от невнимание ли от какво ?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Аз пък съм свикнал винаги като сляза от колата да я заключа независимо къде и за колко време отивам.Оставям я да работи единствено ако съм в нея или около нея,дори ако спра пред блока и да трябва да се кача до вкъщи за няма и минута пак си я ключа,може да изглежда смешно,но съм си изградил този навик и вече го правя неволно.Дори днес спирам със служебното Пунто на някакво ОМВ между Русе и Търново за кафе и спирам точно до вратата и колата я виждам през цялото време,но по навик я заключихAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
kosta написа:аз мога да си сваля дистанционното от връзката и като слеза от колата да я заключа, а тя да си работи. Така и правя де... ма не съм пораснал още да я паля с дистанционно от балкона .....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:kosta написа:аз мога да си сваля дистанционното от връзката и като слеза от колата да я заключа, а тя да си работи. Така и правя де... ма не съм пораснал още да я паля с дистанционно от балкона .....http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Аз сутрин като разхождам кучето я паля, но на Мареата ключа се вади при запален мотор, заключвам ключалката, защото пък дистанционното не работи като е запалена и се прибирам на топло докато жената се приготви да тръгнем за работа.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Аз с Фордовете процедирам така: Паля и заключвам само с дистанционното и алармата се включва на безшумен режим, обаче ако колата бъде похитена, респ.отворена алармата изключва тоците и няма палене без дистанционното...На Мерца щях да слагам модул за дистанционно палене, щото е автомат и няма опастност да го забравя на скорост,обаче семейството се увеличи "резко" и минах на комби и сега мечката е за продан Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Иначе за форделите не се безпокоя... дори някой да ги открадне после ще ме търси да ми ги връща Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
infineon написа:Tornado написа:kosta написа:аз мога да си сваля дистанционното от връзката и като слеза от колата да я заключа, а тя да си работи. Така и правя де... ма не съм пораснал още да я паля с дистанционно от балкона .....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Само ми е интересно как ще го следи това за включена скорост. Може би трябва някакъв датчик на лоста но ми се вижда прекалено сложно.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
wazmo написа:Аз сутрин като разхождам кучето я паля, но на Мареата ключа се вади при запален мотор, заключвам ключалката, защото пък дистанционното не работи като е запалена и се прибирам на топло докато жената се приготви да тръгнем за работа.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
infineon написа:wazmo написа:Аз сутрин като разхождам кучето я паля, но на Мареата ключа се вади при запален мотор, заключвам ключалката, защото пък дистанционното не работи като е запалена и се прибирам на топло докато жената се приготви да тръгнем за работа.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Tornado написа:Срещу 3-4000 лв. може да си поставиш печка която също е с дистанционно управление.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар