Чупенето на заключването не е особено трудно за подготвен крадец.... Там където я паркирам няма нужда от ръчна спирачка и това е причината още повече да се навия за такава аларма
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не оставаите колата запалена без надзор
Collapse
X
-
loki написа:Паля,вадя ключа,заключвам и правя каквото правя.Случайно разбрах че като я запаля мога да вадя ключа.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Kuku написа:Чупенето на заключването не е особено трудно за подготвен крадец.... Там където я паркирам няма нужда от ръчна спирачка и това е причината още повече да се навия за такава алармаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
аз мога да си сваля дистанционното от връзката и като слеза от колата да я заключа, а тя да си работи. Така и правя де... ма не съм пораснал още да я паля с дистанционно от балкона .....Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Kuku написа:Чупенето на заключването не е особено трудно за подготвен крадец.... Там където я паркирам няма нужда от ръчна спирачка и това е причината още повече да се навия за такава алармаFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Поставял съм такава аларма на клиент(беше си я закупил сам от някъде ).Всичко ок..Със съответните комбинации от копчета си дава контакт от далече( до 30м),но когато трябва да завърти стартера.....ГРЕДА.Иска да отидеш на 5м от колата...Било направено с цел да чуваш стартера докато държиш копчето.И ква е файдата от тая аларма така и не разбрах...Пак си слиза до долу да я пали(живее в къща)....хихиFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Всяка година една и съща песен... бабите дето дават пари на измамниците ги разбирам до някъде - остарели, пооглупели и станали твърде доверчиви, ама млади и здрави хора и някой да им напомня да не си оставят колите запалени..... не знам колко трябва да си тъп, да го направиш.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Всяка година една и съща песен... бабите дето дават пари на измамниците ги разбирам до някъде - остарели, пооглупели и станали твърде доверчиви, ама млади и здрави хора и някой да им напомня да не си оставят колите запалени..... не знам колко трябва да си тъп, да го направиш.
Коментар
-
Преди малко като паркирах пред магазина да си купувам цигари се замислих, че настина е глупаво да паркирам и да не си угася и заключа колата, защото преди го правех.Някой, който е тръгнал с цел да обикаля и да набелязва подобни магазини, вижда, че хората не си гасят колите, може и някой да изгори.
Коментар
-
ele написа:Всяка година една и съща песен... бабите дето дават пари на измамниците ги разбирам до някъде - остарели, пооглупели и станали твърде доверчиви, ама млади и здрави хора и някой да им напомня да не си оставят колите запалени..... не знам колко трябва да си тъп, да го направиш.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар