Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не оставаите колата запалена без надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чупенето на заключването не е особено трудно за подготвен крадец.... Там където я паркирам няма нужда от ръчна спирачка и това е причината още повече да се навия за такава аларма

Коментар

loki написа:
      Паля,вадя ключа,заключвам и правя каквото правя.Случайно разбрах че като я запаля мога да вадя ключа.
      е те тва не е нормално аз да ти кажа на всяка кола като запалиш неможеш да извадиш ключа докато не го върнеш в позиция 0аз паля колата слизам и се качвам в Служебната която седи на 2 метра от мойта и си я наблюдавам (като съм на работа)а у дома паля (в гаража) и докато отворя или изрина тя се стопли
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Kuku написа:
        Чупенето на заключването не е особено трудно за подготвен крадец.... Там където я паркирам няма нужда от ръчна спирачка и това е причината още повече да се навия за такава аларма
        при -20 не съм сигурен, че на празен ход въобще ще стопли, дори без пуснато парно. Може и да стопли, но ще отнеме 30 минути да стигне 40 градуса например. По-добрия вариант е качваш се, палиш и след 20 сек тръгваш- ако няма задръствания, а е каране, загравя прилично, при мен като няма задръстване да седя на празен ход се ядва, но има ли, днес 40 минути съм карал и беше на около 70 градуса, като пусна парното докрай да се постопля аз и тя изстине /ако не съм в движение/Така са дизелаците, ще мисля за печка аз догодина
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Дори да не стопли въздуха в салона, според мен си струва да поработи малко на празен ход, само за да развърти маслото и турбото, да не тръгвам на изцяло студен двигател

Коментар

Аз пък моята не мога да я заключа като е със запален двигател дистанционното отказва и не заключва а от вътре не ще да се заключи мръсницата
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

loki написа:
              Паля,вадя ключа,заключвам и правя каквото правя.Случайно разбрах че като я запаля мога да вадя ключа.
              хахаха това е мн. яко, и аз така мога да си вадя ключа :D :D :D
              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

аз мога да си сваля дистанционното от връзката и като слеза от колата да я заключа, а тя да си работи. Така и правя де... ма не съм пораснал още да я паля с дистанционно от балкона .....
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Kuku написа:
                  Хубаво е да ти е автоматик колата...Незнам само при мен ли се появява тая аномалия,но сега в студа като я запаля и пусна съединителя, колата ми тръгва сама бавно напред.....добре че съм вътре и държа спирачките....пусна ли педала на спирачките пак си тръгва напред.....голем майтап......ако я оставя доволно се движи сама по пътя......хихихи
                  FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Поставял съм такава аларма на клиент(беше си я закупил сам от някъде ).Всичко ок..Със съответните комбинации от копчета си дава контакт от далече( до 30м),но когато трябва да завърти стартера.....ГРЕДА.Иска да отидеш на 5м от колата...Било направено с цел да чуваш стартера докато държиш копчето.И ква е файдата от тая аларма така и не разбрах...Пак си слиза до долу да я пали(живее в къща)....хихи
                    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Не се удържа, Галинчоооо

Коментар

Одеве подкарах мойта не знам защо но имах чуството,че нямам никакви амортисорчета вози кат на Флинстоун колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Всяка година една и съща песен... бабите дето дават пари на измамниците ги разбирам до някъде - остарели, пооглупели и станали твърде доверчиви, ама млади и здрави хора и някой да им напомня да не си оставят колите запалени..... не знам колко трябва да си тъп, да го направиш.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                            Всяка година една и съща песен... бабите дето дават пари на измамниците ги разбирам до някъде - остарели, пооглупели и станали твърде доверчиви, ама млади и здрави хора и някой да им напомня да не си оставят колите запалени..... не знам колко трябва да си тъп, да го направиш.
                            +1 Този път не мога да не се съглася с ele
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Преди малко като паркирах пред магазина да си купувам цигари се замислих, че настина е глупаво да паркирам и да не си угася и заключа колата, защото преди го правех.Някой, който е тръгнал с цел да обикаля и да набелязва подобни магазини, вижда, че хората не си гасят колите, може и някой да изгори.

Коментар

ele написа:
                                Да се запознаем - за да разбереш колко съм тъп ?
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X