Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не оставаите колата запалена без надзор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не оставаите колата запалена без надзор

Ебати за тъпите случки прочетох в нета http://dnes.dir.bg/cat/all/Полицаи пазят скъпи коли, докато собствениците им пазаруват/Щото собствениците им са тъпи и не си ги гасят и заключват/Като си имаш кола и то скъпа си е гледашМоя приятел в случая взима един работник и го вози с него като трябва да слезе и да си върши работа вътрео ставя човекда е пази и гледа так и синя зона не плаща .
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

днес моята я оставих за 6-7 минути сама и запалена, ама първо, че няма кой да иска да я краде, пък второ и да искаше нямаше как, беше мощно орината, а аз ходих за лопата :D

Коментар

Коце, оправи поне заглавието бе братче.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Баси как ги крадат тия коли много ми е чудно - аз цяла вечер ся в студа не ги заключвам, оставям ги да бачкат щото не знам сутринта на коя ще се кача, оставям и на таблото даже пари за бензин и никой не ще да краде......каде ги намират тия много ми е чудно......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
          Баси как ги крадат тия коли много ми е чудно - аз цяла вечер ся в студа не ги заключвам, оставям ги да бачкат щото не знам сутринта на коя ще се кача, оставям и на таблото даже пари за бензин и никой не ще да краде......каде ги намират тия много ми е чудно......
          Колега не предизвиквай съдбата и аз си мислех,че никой няма да ми пипне колата,кой си викам ще се хване за един бирник...Обаче 6 пъти я отваряха Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 от тогава сутрин като слизам да ходя на работа се ми е едно такова притеснено да не заваря пак някоя врата отворена...

Коментар

Всеки си мисли, че на него няма да му се случи.

Коментар

кола

На едни професор му взеха Пнунто което сигрно и 1000 вече не струва Остивил е запалена щото не си отремонтирал стартера и тръгнал да си върши работа уж бързо за 15 минути и голата му е бяха свили намерили е полицицаите докато търсили друга кола после 1час не можахме да е подкараме .
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

абе ключар, баце, защо пишеш така ?? от невнимание ли от какво ?

Коментар

Аз имам един съсед дето всяка сутрин си пали колата и отива да си разходи кучето.Пича кара един форд, НО сутрин с кучето пред него минава цък с дистанционното и продължава оная си работи топли си вътре и после като пич човека се качва и си кара.Между другото съм го виждал да го прави и от терасата, вчера сутринта минавам покрай колата и в нея няма никой и изведнъж забоботи докато се опомня кво става всъщност бая се бях опулил.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

цено написа:
                    Колега не предизвиквай съдбата и аз си мислех,че никой няма да ми пипне колата,кой си викам ще се хване за един бирник...
                    Когато решат да я пипнат, ще го направят ако ще и със 10 камери да я опаша......ако не предизвиква интерес, няма да стане........съдбата няма много общо с това......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

цено написа:
                      ФЕРАРИСТ написа:
                      Колега не предизвиквай съдбата и аз си мислех,че никой няма да ми пипне колата,кой си викам ще се хване за един бирник...Обаче 6 пъти я отваряха Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 от тогава сутрин като слизам да ходя на работа се ми е едно такова притеснено да не заваря пак някоя врата отворена...
                      А аларма имаше ли на колата колегата" цено"???????
                      FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Аларма на кола която е 1000лв глупости не мога ра разбера какво толкова ги привлича тая кола нито съм думкал с музика да бия на очи нито пък съм сякал на някой пътя,се едно карам мерцедес пунто 4 пъти у врачанско я разбиха и 2 пъти тука в бс(тук работата може да е станала заради рег.номер ВР******)което малко ме съмнява ама знае ли човек.

Коментар

Паля,вадя ключа,заключвам и правя каквото правя.Случайно разбрах че като я запаля мога да вадя ключа.
                          FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                          ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                          миг невнимание и вече си татко

Коментар

И аз мисля да слагам аларма с дистанционно запалване - тоя дизел няма сгряване сутрин.Притеснява ме, някой като научи как си подгрявам локомотивчето, да не ми насоли стъклото и да изфиряса

Коментар

Kuku написа:
                              И аз мисля да слагам аларма с дистанционно запалване - тоя дизел няма сгряване сутрин.Притеснява ме, някой като научи как си подгрявам локомотивчето, да не ми насоли стъклото и да изфиряса
                              ще трябва да счупи волана, иначе ще се заключи. А за да си я палиш с дистанционно, трябва да си държиш колата на изключена от скорост и ръчна, което в тези студове не е препоръчително.
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                              X