Ебати за тъпите случки прочетох в нета http://dnes.dir.bg/cat/all/Полицаи пазят скъпи коли, докато собствениците им пазаруват/Щото собствениците им са тъпи и не си ги гасят и заключват/Като си имаш кола и то скъпа си е гледашМоя приятел в случая взима един работник и го вози с него като трябва да слезе и да си върши работа вътрео ставя човекда е пази и гледа так и синя зона не плаща .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не оставаите колата запалена без надзор
Collapse
X
-
nedialk00
днес моята я оставих за 6-7 минути сама и запалена, ама първо, че няма кой да иска да я краде, пък второ и да искаше нямаше как, беше мощно орината, а аз ходих за лопата :D
-
Коце, оправи поне заглавието бе братче.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Баси как ги крадат тия коли много ми е чудно - аз цяла вечер ся в студа не ги заключвам, оставям ги да бачкат щото не знам сутринта на коя ще се кача, оставям и на таблото даже пари за бензин и никой не ще да краде......каде ги намират тия много ми е чудно......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Баси как ги крадат тия коли много ми е чудно - аз цяла вечер ся в студа не ги заключвам, оставям ги да бачкат щото не знам сутринта на коя ще се кача, оставям и на таблото даже пари за бензин и никой не ще да краде......каде ги намират тия много ми е чудно......
Коментар
-
nedialk00
-
Аз имам един съсед дето всяка сутрин си пали колата и отива да си разходи кучето.Пича кара един форд, НО сутрин с кучето пред него минава цък с дистанционното и продължава оная си работи топли си вътре и после като пич човека се качва и си кара.Между другото съм го виждал да го прави и от терасата, вчера сутринта минавам покрай колата и в нея няма никой и изведнъж забоботи докато се опомня кво става всъщност бая се бях опулил.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
цено написа:Колега не предизвиквай съдбата и аз си мислех,че никой няма да ми пипне колата,кой си викам ще се хване за един бирник...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
цено написа:ФЕРАРИСТ написа:Баси как ги крадат тия коли много ми е чудно - аз цяла вечер ся в студа не ги заключвам, оставям ги да бачкат щото не знам сутринта на коя ще се кача, оставям и на таблото даже пари за бензин и никой не ще да краде......каде ги намират тия много ми е чудно......FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Аларма на кола която е 1000лв глупости не мога ра разбера какво толкова ги привлича тая кола нито съм думкал с музика да бия на очи нито пък съм сякал на някой пътя,се едно карам мерцедес пунто 4 пъти у врачанско я разбиха и 2 пъти тука в бс(тук работата може да е станала заради рег.номер ВР******)което малко ме съмнява ама знае ли човек.
Коментар
-
Kuku написа:И аз мисля да слагам аларма с дистанционно запалване - тоя дизел няма сгряване сутрин.Притеснява ме, някой като научи как си подгрявам локомотивчето, да не ми насоли стъклото и да изфирясаAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар