Вчера бях спрял в подземния паркинг на нова бизнес сграда. След няколко часа като се върнах видях, че колата е оплескана с нещо бяло като мляко. Оказа се, че от тавана на целия паркинг капе вода, която се просмуква през плочата, замазката и разните бои. Следите, които е оставила по колата са като варовикови отлагания. Сега се пробвах да ги махам, но почти не става. Дори и по стъклото петната съвсем малко се чистят то с голямо търкане. Дайте някакви идеи за чистене, защото на мен ми хрумва единствено цялостно пастиране и то ако не е повреден лака.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване на петна по боята - Как?
Collapse
X
-
iliyan написа:Петна от вар,цимент и т.н. само оцет ги оправя-чисти ги по-бързо,защото после нямат махане,остават да личат петна като се гледа под някакъв ъгъл.Като ги махнеш с оцета,може да ги пастираш с паста с цвета на колата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
-
Re: Почистване на петна по боята - Как?
dannybo написа:Вчера бях спрял в подземния паркинг на нова бизнес сграда. След няколко часа като се върнах видях, че колата е оплескана с нещо бяло като мляко. Оказа се, че от тавана на целия паркинг капе вода, която се просмуква през плочата, замазката и разните бои. Следите, които е оставила по колата са като варовикови отлагания. Сега се пробвах да ги махам, но почти не става. Дори и по стъклото петната съвсем малко се чистят то с голямо търкане. Дайте някакви идеи за чистене, защото на мен ми хрумва единствено цялостно пастиране и то ако не е повреден лака.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар