Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация и мнения за Тойота Селика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация и мнения за Тойота Селика

Здравейте колеги,Не не съм объркала форума, просто искам да видя и вашето мнение. Много се надъхах да си закупя такава --->Тойота Селика 92г. модификация GTI 2.0 16V 153h.p / така пише на обявата /. Признавам си за Тойота не знам много за това се обръщам към вас.Също така бих се радвала на малко отзиви за автомобила като модел - сполучлив ли е, къде са му слабите места и съответно силните.Благодаря предварително!Поздрави,Мария
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Знаех си, че ще се стигне до тук. С тез нощни разходки с таз Селика...

Коментар

Ей ся ще драсна едно л.с. на един бивш фиатаджия да ти драсне някое мнение, че точно такова си взе той p.s. не е ли малко старичка ? 92г
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А такава Мазда не те ли кефи повече:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...099&f1=details
        F31 BMW 320d

Коментар

Не съм много сигурен, но някъде около тази година една Селика кабрио ни взе здравето. Специалистите, които я ръчкаха обясниха, че алармата блокирала скоростната кутия и няма мърдане.
          Няма начин да няма начин!

Коментар

Колега, кола на 20 години и да не е карана до сега не бих ти препоръчал!
            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Хубава и красива е, но дано само някой начинаещ рейсър не се е учил на нея, вдъхновен от WRC.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ако си търсиш кола за кеф, моя съвет е да се насочиш към модел с 4х4

Коментар

В ценовия клас на тази 20-годишна Тойота, няма кола, която да ти доставя удоволствие. Само ядове ще има.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хора какво да ви кажа от сигурно 2-3 год. искам кола, която да има визия и да е що годе добра.Минах през хиляди варианти, чудене, маене, загуба на време, пари и т.н. а времето си лети и аз не получавам своята розова мечта.Не ми се чака повече.Да колата е стара, но има дизайн, отделно аз искам доста неща да й правя така, че годинките няма да й личат Искам да намеря технически данни за точно тази модификация - някой ако може да помогне ще бъде благодарна.П.С. Каквато и кола да си взема половината ми сърце винаги ще бъде фиатско
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Пак ще повторя - купи си 4х4 и щастието ти ще се умножи по 16

Коментар

mims написа:
                        П.С. Каквато и кола да си взема половината ми сърце винаги ще бъде фиатско
                        Ами тогава Купето е твоята кола.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                          mims написа:
                          П.С. Каквато и кола да си взема половината ми сърце винаги ще бъде фиатско
                          Ами тогава Купето е твоята кола.
                          x2
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

2 Купета?

Коментар

Миме, не ги слушай тези Намери запазен екземпляр, модела е изключитено сполучлив, мрази си гумите , и само за протокола 2.0 16V е 157 конски сили. Кат я купиш се похвали.
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                              X