Здравейте колеги,Не не съм объркала форума, просто искам да видя и вашето мнение. Много се надъхах да си закупя такава --->Тойота Селика 92г. модификация GTI 2.0 16V 153h.p / така пише на обявата /. Признавам си за Тойота не знам много за това се обръщам към вас.Също така бих се радвала на малко отзиви за автомобила като модел - сполучлив ли е, къде са му слабите места и съответно силните.Благодаря предварително!Поздрави,Мария
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация и мнения за Тойота Селика
Collapse
X
-
А такава Мазда не те ли кефи повече:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...099&f1=detailsF31 BMW 320d
Коментар
-
Хора какво да ви кажа от сигурно 2-3 год. искам кола, която да има визия и да е що годе добра.Минах през хиляди варианти, чудене, маене, загуба на време, пари и т.н. а времето си лети и аз не получавам своята розова мечта.Не ми се чака повече.Да колата е стара, но има дизайн, отделно аз искам доста неща да й правя така, че годинките няма да й личат Искам да намеря технически данни за точно тази модификация - някой ако може да помогне ще бъде благодарна.П.С. Каквато и кола да си взема половината ми сърце винаги ще бъде фиатскоPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Миме, не ги слушай тези Намери запазен екземпляр, модела е изключитено сполучлив, мрази си гумите , и само за протокола 2.0 16V е 157 конски сили. Кат я купиш се похвали.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар