Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hotel California????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един мой преподавател по литература казваше че, в голямата си част лириката е следствие на алкохола и ефекта от него. После следваше репликата време е да направим литературен анализ на ....
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Един мой преподавател по литература казваше че, в голямата си част лириката е следствие на алкохола и ефекта от него. После следваше репликата време е да направим литературен анализ на ....
      Тя темата отиде на излуй гащи, ами поне да отида да се подготвя за литературния анализ тогава. :D
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
        S_BANKOV написа:
        Тя темата отиде на излуй гащи, ами поне да отида да се подготвя за литературния анализ тогава. :D
        Ами Наздраве! Аз пък си мисля,че всеки си има стая в хотела и трябва да си я пази и да спи в нея.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Hotel California????

Теодор Траянов и други български литератори-символисти могат да ни носят куфарите.....откъде почнахме , докъсе стигнахме ...И от мен ,, Наздраве ! ’’ .
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Неминуемо е ... това ми е кармата ... всички разговори, в които вземам участие преливат или в пиене или в РАЗГОВОР за секса ... п.п. Сериозно, смятам, че приятелското рамо е незаменимо в ситуации тип "хотел Калифорния".Всеки, каквото и да казва, е изпадал в ситуация, в която се чуди накъде да поеме, дали да бъде егоист или да мисли за другите ... дали да изплува САМ или да помогне, с риск да не излезе ... попаднеш ли пред подобна дилема, никога не можеш да бъдеш същия човек ... нещо се счупва, аз се правя на непукист, но диагнозата на големия ми син направо ме срина под дъното ... изправих се, изправих и семейството си - просто не трябва да си личи болката, това се очаква от мъжа, поне според мен ... а вечер, когато всички спят аз си рева, понякога ... казах го, баси ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

За всички прецакани по един или друг начин http://www.youtube.com/watch?v=HC7Lk...utu.beГоуе глауата
              Manowar - Татко

Коментар

avvasilev написа:
                Неминуемо е ... това ми е кармата ... всички разговори, в които вземам участие преливат или в пиене или в РАЗГОВОР за секса ... п.п. Сериозно, смятам, че приятелското рамо е незаменимо в ситуации тип "хотел Калифорния".Всеки, каквото и да казва, е изпадал в ситуация, в която се чуди накъде да поеме, дали да бъде егоист или да мисли за другите ... дали да изплува САМ или да помогне, с риск да не излезе ... попаднеш ли пред подобна дилема, никога не можеш да бъдеш същия човек ... нещо се счупва, аз се правя на непукист, но диагнозата на големия ми син направо ме срина под дъното ... изправих се, изправих и семейството си - просто не трябва да си личи болката, това се очаква от мъжа, поне според мен ... а вечер, когато всички спят аз си рева, понякога ... казах го, баси ...
                еййййй, аз си мислех, че съм бил единствения ....
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                  avvasilev написа:
                  За кой абзац от поста на Андро ’говориш’? За 1-я, 2-я или и за двата? Щот ако е за първия да се почвам от сега. А що се отнася до втория, колко ’приятели’ излетяха, а колко са на път, просто нямам думи. Май останаха само добрите познати.
                  Manowar - Татко

Коментар

Потъвах няколко пъти,изплувах и пак отначало.Незнам живота ми е ГАДЕН и последно преди 8 месеца си казах край до тука,ама пак си намерих за какво да сехвана та се откопах от дъното. Виняги ще има приятели и предатели,ще идват и ще си отиват,ще останат малко/не казвам истинси/.Незнам оптимист ли съм,егоист или силен характер,но колкото ми е писано ще си го изживея.Виняги се старяда помагам,но отдавна не чакам помощ от никого и никого не задължавам.Усмихвам се дори през сълзи.Продължавам без крак без бъбреци и чакам следващото предизвикателство Какъв Хотел какви пет лева."Живота е това,което ни се случва докато си правим планове". И сега fihi какви са тия депресантски теми аз чакам бира с цаца на морето да организираме със съфорумците Опа пак стигнахме до темата с пиенето
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

fihi написа:
                      kosta написа:
                      avvasilev написа:
                      За кой абзац от поста на Андро ’говориш’? За 1-я, 2-я или и за двата? Щот ако е за първия да се почвам от сега. А що се отнася до втория, колко ’приятели’ излетяха, а колко са на път, просто нямам думи. Май останаха само добрите познати.
                      Мисля, че говори за последното изречение, Ванко! Доколкото го познавам...

Коментар

Без приятелите ми преди 13 години - сега нямаше да ме има. На пук на тия, които ме мразят обаче - приятелите ми подадоха ръце и по стълбата от техните ръце се завърнах обратно към живота.Тук е мястото да кажа БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ! Знам, че малцина от тях ще го прочетат, но така ще остане и на още едно място в пространството!
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                          Без приятелите ми преди 13 години - сега нямаше да ме има. На пук на тия, които ме мразят обаче - приятелите ми подадоха ръце и по стълбата от техните ръце се завърнах обратно към живота.Тук е мястото да кажа БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ! Знам, че малцина от тях ще го прочетат, но така ще остане и на още едно място в пространството!
                          А аз мисля, че трябва да благодаря на хората които ми доказаха тезата, че приятели нямам и не трябва повече да имам. За пореден път се убеждавам в това. Останаха ми само познати, добри познати и много добри познати. Поне така знам, че няма кой да ме предаде, или ако го направи ще ми е през чатала на прашката.
                          Immortal написа:
                          Мисля, че говори за последното изречение, Ванко! Доколкото го познавам...
                          То много дълго т’ва изречение бре Дидо!
                          dkenanova написа:
                          И сега fihi какви са тия депресантски теми аз чакам бира с цаца на морето да организираме със съфорумците Опа пак стигнахме до темата с пиенето
                          Диди, тя темата приключи за мен, просто исках да пратя много поздрави на един "човек" и да му кажа(предупредя), че не винаги ще е така.А що се отнася до бирата, няма да я пропуснем. И се радвам че са ти направили колата, така че да ти хареса на теб.И за финал:
                          Когато даваш, без да изчисляваш цената, тогава получаваш. Когато даваш, освобождаваш място даденото да ти се върне многократно.
                          Както обичам да казвам: Всичко се връща. Око за две зъб за чене(в превод - направи добро ще ти се върне двойно, направи зло(лошо) ще ти се върне тъпкано). Оня горе си знае работата.
                          Manowar - Татко

Коментар

Ванка, ти сам решаваш как да живееш - като единак или с приятели. Аз моя избор го направих през далечната вече за мен 1999 и не съжалявам.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                              Ванка, ти сам решаваш как да живееш - като единак или с приятели. Аз моя избор го направих през далечната вече за мен 1999 и не съжалявам.
                              По добре сам, отколкото сам с "ПРИЯТЕЛИ"!
                              Manowar - Татко

Коментар

Working...
                              X