Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hotel California????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бях на дъното, даже под него бях една цяла година (Бургас - София - Бургас 2006-2007) и цяла година се борих да изплувам, борих се да не откача, борих се за живота си, борих заради тези, които обичам, борих се от инат, борих се със злобата - И да, изплувах, но вече не бях същия и никога няма да бъда. Това е най-важното като какъв се връщаш от дъното?
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Коста, прав си човек винаги изплува но дали ще си плувец или мъртвец, си зависи основно от давещия се.Иване, в неделя се постарай да се появиш на точката, че ще ти дърпам ушите като на малките деца.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ако знаете колко спомени имам на тази песен от студентските си години... Беше един от хитовете тогава. Благодаря за върнатото старо щастливо време.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Банков мерси, заредих я на опашката за четене.По темата. Тук във форума това ще го разчепкате...някак си. Това е тема за край огъня, за край огнището, когато всички са заспали освен двама трима, с които нищо особено досега не те е свързвало, но изведнъж съзнанията се отварят и настъпва онзи момент на откровения. Маската пада, онова което е било съкровено или будещо смях в светлината на дневната тълпа изведнъж става напълно естествено да споделиш, да подариш, да получиш. Щом се зазори нищо няма да е същото, дори се отдръпвате от страх да не би да отидох твърде далеч, на светлината на въглените всичко бе толкова логично, а утрото носи съмнението.Правите фиатски срещи по хижите. Аз не съм идвал, но съм убеден че сте преживяли това което съм описал, е поне някои. Разговора е там, това тука е...суета сует .

Коментар

ls1, сигурен съм че книгата ще ти хареса

Коментар

Интересно ми беше да видя дали някой е ’видял’ част от своя живот в тази песен и историята на песента и под какъв ъгъл е пречупил вижданията си. Съпоставимо ли е случващото се в хотела с реалния живот и до каква степен. Тук не става въпрос до стигане на крайности като смърт и така нататък. Тук нещата опират до сходство и тълкуване на нещата.@Банков, баце книгата е у дома и чака да я прочета. Ама само не разбрах к’во са ти напрайли ушите ми, че да ги дърпаш. @Коста, Ей те т’ва е част от отговора, че след изплуването от дъното човек никога не е същия и няма как да бъде същия. Спомена от хотела остава траен. Това според мен е едно от нещата написани между редовете, което би трябвало да прочетем в историята(посланието) на песента.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ванко, от доста време си мисля че слушаш само тъжни песни, който ти подхранват меланхолията-, та за това ще ти дърпам ушите. Както казах чакам те в неделя.

Коментар

fihi написа:
                  Демек, обикаляш стаите на хотела, и те боли х*я коя стая е твоята и дали изобщо има такава.
                  Съвсем точно е сравнението, Ваньо.Стаите в хотела НИКОГА не са твои. Нито една от тях.Може да си в някоя от тях за известно време, но си плащаш за това. Понякога пре-скъпо.Истинският ти дом е твоето съзнание, твоето сърце. Дали някой друг ще поиска да живее в него и колко дълго ще остане - само Господ знае (ако го има).

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Ванко, от доста време си мисля че слушаш само тъжни песни, който ти подхранват меланхолията-, та за това ще ти дърпам ушите. Както казах чакам те в неделя.
                    Не схванах, но както и да е. Това ме човърка още от 92-ра 93-та година. И сега по неведоми пътища попаднах на една подобна тема в друг форум и реших да видя вашето мнение по въпроса.
                    Manowar - Татко

Коментар

Hotel California????

Не забравяйте , че чрез творчеството си съвети дават успели в материално отношение хора .Лесно е да тракаш на брега на океана по клавиатурата на лаптопа и да призоваваш света към позитивизъм ( IMHO )...
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Immortal написа:
                        fihi написа:
                        Демек, обикаляш стаите на хотела, и те боли х*я коя стая е твоята и дали изобщо има такава.
                        Съвсем точно е сравнението, Ваньо.Стаите в хотела НИКОГА не са твои. Нито една от тях.Може да си в някоя от тях за известно време, но си плащаш за това. Понякога пре-скъпо.Истинският ти дом е твоето съзнание, твоето сърце. Дали някой друг ще поиска да живее в него и колко дълго ще остане - само Господ знае (ако го има).
                        Или този някой, а не Господ трябва да знае дали иска да влезе и да остане в твоята стая(твоето съзнание, твоето сърце), но това е съвсем друга тема на разговор.
                        Manowar - Татко

Коментар

Re: Hotel California????

Румен_Хинчев написа:
                          Не забравяйте , че чрез творчеството си съвети дават успели в материално отношение хора .Лесно е да тракаш на брега на океана по клавиатурата на лаптопа и да призоваваш света към позитивизъм ( IMHO )...
                          що на нас кво ни е? Бедни ли ни наричаш, а ? Пари ли немаме или кво ?
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                            Румен_Хинчев написа:
                            що на нас кво ни е? Бедни ли ни наричаш, а ? Пари ли немаме или кво ?
                            Косьо, Косьо, всички на тоя свят са бедни: Едни за малко, други за много.И к’о викате за Хотела в който всички ние сме отседнали по един или друг начин?
                            Manowar - Татко

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              Ванка , доколкото познавам Дидо , твърдението му че забравя е невярно .
                              Не само че е невярно, ами лъже като дърт циганин че го боли х..я..Много добре си го знаем Дидо, той нека се прави на непукист.Важното е че е ЧОВЕК!И аз това знам, независимо как ще те срита живота, трябва да се стремиш да си останеш ЧОВЕК... Иначе какъв е смисъла на всичко.Естествено нямам предвид да оставяш всеки да се ебава с тебе... Все пак винаги трябва да се запази малко самоуважение, а и в тежки моменти нотките егоизъм са много полезни.Това си мисля че има предвид Дидо.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                                Румен_Хинчев написа:
                                Ванка , доколкото познавам Дидо , твърдението му че забравя е невярно .
                                Не само че е невярно, ами лъже като дърт циганин че го боли х..я..
                                Разкрит съм!

Коментар

Working...
                                X