Здравейте, колеги! Общо взето така се наредиха нещата при мен. Най-накрая си харесах купе, но яко ми се объркаха плановете, свързани с оглед, закупуване и т. н. Сега проблемът ми е, че аз съм от Благоевград, а колата - в София. Вдругиден ще пътувам, но ми трябва някой, който разбира повечко от мен да поогледа колата и под капака (аз имах такъв човек, но в последния момент ми върза тенекия), а и не познвам София като цяло. Знам, че всичко това звучи супер тъпо и нелепо, но неволята не пита... Наистина нямам кой друг да помоля за това нещо и ако в края на краищата не намеря някой, ще се оправям сам до колкото мога. Много бих се радвал, ако има някой свободен колега, за да ми окаже малко помощ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Приятел в нужда се познава...
Collapse
X
-
Колата по обява ли я намери? Автокъща, частно лице, модел и район в София където може да се види колата? Мога да ти помогна с огледа, но само ако в Петък не замина командировка!Утре мотаейки се из града, мога евентуално да и хвърля един поглед и да ти спестя разкарване до София (ако колата не ми хареса). Това е което мога да направя за теб без да си ми приятел
-
колега ако не намериш подходящ човек мога да се опитам да помогна свободен съм и утре и петък петък само да не е след 2 на обяд че съм на изпит дай линк към обявата или име на Авто къщата може някой който е в района да я погледнеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Ще идваш до София и то за купе? При положение че Дупница ти е под носа?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар