Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бих искал да си поговрим за козметичен/фризьорски салон.
Collapse
X
-
Kuku написа:Да, аз тази наредба я прехвърлих набързо, но не видях изисквания за височина.Освен това се сещам поне за три козметични салона в моя квартал, които изоооообщо не отговарят дори и на половината изискванияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Kuku написа:Знам, Ели, но чета по разни форуми, че наредбата не била подзаконова, а не-знам-си какво и за това еди-какво-си...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Kuku написа:Знам, Ели, но чета по разни форуми, че наредбата не била подзаконова, а не-знам-си какво и за това еди-какво-си...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Именно - аз четох, че тази наредба била (или НЕ била) подзаконова и за това ала-бала нещо-си Ели, аз имам фирма.Статута на помещението ще се смени (в момента се води ’ателие’), а и ремонт ще трябва да направя при всички положения, най-малкото за да го дам под наем.Конкретните документи ще си минат по канален ред и ако всичко е изрядно, тогава ще действам.Но оборудването и персонала ме притесняват най-много
Коментар
-
Kuku написа:Но оборудването и персонала ме притесняват най-многоAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Преди 2-3 год. на сестрата са и искали 2.70 височина и са се канили да я правят-3метра /ХЕИТ-то/. Оборудването било на Р козметикс /китайско/ за около 5 000Предишната и сегашната работнички са от бюрото по труда и на процент от оборота .LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар