Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В дир.беге налагат жестока цензура!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В дир.беге налагат жестока цензура!

Всички коментари към новините се преглеждат от модератор преди да се публикуват! В другите новинарски сайтове постовете излизат на момента а в дира трябва подставено лице да прегледа коментара и ако му изнася да го пусне.В Китай и другите диктоторски страни е така. Така беше през комунизма, така е и сега след като в парламента са само комунисти и турци.Цялата работа колкото ми е смешна и непонятна, толкова и абсурдна!В клубовете на дира http://clubs.dir.bg масово се трие и се редактират мнения от модератори!

Ами нищо чудно, че проверяват всичко. Знаеш ли колко малоумници пишат само глупости (разбирай псувни) ей така за удоволствие? Ще ти кажа - много. Няма как един от най-големите портали в страната (дали не е най-големият) да си позволи подобни мизерии. Верно е, че някои модератори започват постепенно да се яувстват като крале и императори и трият всяко мнение, което не съвпада с тяхното, но това си им е вътрешен проблем (същото е и във форумите на дата.бг... нали помните какво стана когато я направиха платена )
    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Наистина правят зверска цензура,знам от опит.Собственика на Дир.бг е член на БСП и понастоящем депутат.Нали се сещаш нататък... :D

Коментар

Е и на мен ми изтриха веднъж мнение - вярно беше малко по- рязко, ни в никакъв случай нецензурно. Но като цяло от доста време спрях да ги позвам за каквото и да е. Нито търсачката им е търсачка, нито форумите им са форуми - а редимно сбирщина пубери които дрънкат глупости. Далеч повече предпочитам Google и специализираните форуми - има такива за почти всичко, което ме интересува (вкючително и за автомобилите Фиат )

Коментар

Working...
        X