BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
При мен на Мото Г2 са различни проблемите с 5.х, но не е като да няма.И аз смея да твърдя, че 5.х е най-проблемата версия за Андроид, която са пускали за Моторола.Дори и къстъм ромовете не работят напълно изрядно. Тотален даунгрейт на 4.4..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Mury написа:..но общо взето изчистен проблем с камерата,пращене в слушалката,проблем с мобилния нет...Mury написа:Ами доста хора с 5.0 има същите ядове,на други марки телефони........................пресен случай на жена ми Lenovo Vibe X2A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ANDROID APK фаил Изработка на мобил
Някой занимава ли се с разработване на приложения за ANDROID
Изработка на мобилно приложение
Направих си приложение KLUCHAR24 регистрирано но вътре не съм сложил още нищо с програма
ама нещо много не съм в час и ми е трудноПоследна редакция от kluchar; 22.12.2016, 23:01.
Коментар
-
Да питам по-вещите, не ми се пише в androidbg з/о там са едни всезнайковци... . Имам Lenovo A328 като вляза в ES File Eksplorer - Приложения откривам доста от тях които нищо не ми говорят и незнам кога и как са се появили, като някои от тях се отварят а други - не, та предполагам щом са достъпни мога да ги махна без последици за работата на телефона. Ето някои от тях:
Тези се отварят:
Hangouts - тук пише така "Няма кореспонденции. Докоснете бутона + за да започнете разговор"
One Key Lock- това си е за заключване на телефона, но нямам спомен как се е пръкнал вътре
Luncher3 - това се оказа гласово търсене в Google, а то си го има и в Chrome
Evernote- тук дава някакви възможности за създаване на акаунт и т.н. само дето не разбрах къде и за какво
тези не се отварят:
tc_partner
VK
Google Въвеждане
Change Yo! Voice
SCOOP
Books
Gboard
TalkBack
И още едно питане, как да разбера мога ли да си инсталирам някакъв компас, пробвах с един и той се инсталира, но не работи, май че трябвало да има някакъв магнитен датчик или нещо такова?Последна редакция от NikMar; 28.02.2017, 11:42.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Последна редакция от NikMar; 07.09.2017, 18:10.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
Имам ES File Explorer, върши работа въпреки доста нахалните му включвания и предложения за инсталации и реклами за разни глупости, значи от него ще е. Потърсих къде се пускат тези тестове, но не ги намерих, ще карам така. На практика мисля, че тези тестове за процесор и памет са удачни, няма да го спирам, т.к. телефона ми е с доста слаб хардуер. Питах за да знам дали не е няко бацил. Дали да го махна изцяло?
п.с. Махнах го, освободи ми 10Мб от малката ми памет.Последна редакция от NikMar; 11.09.2017, 13:27.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар