То и при G3 е подобно положението. През къстъм рикавъри на 4.4.2 инсталираме готов официален но руутнат 5.0. Но поне при флашване с оригинален ROM всичко се изтрива и гаранцията си важи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
ЗдравейтеСестра ми без да иска си е изтрила снимките от телефона и в момента се търси изпитана програмка, с която ако може да се възстанови инфрмацията (снимките). Снимкиъе са били на вътрешната памет. Телефона е HTC ONE MINI. Боагодая предварително на отзовалите сеFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Ако е тази част от паметта на която е и системата, никъв шанс, ако ext формат. Ако е на отделен дял от вътрешната памет и той не е ext2,3, или нещо подобно има шанс, но той намалява с времето на използване на телефона.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Имам един въпрос за Маgicplus_setup.exe, писах във http://forum.androidbg.com, но там имам усещането че се правят на голямата работа и нямам отговор. Във вътрешната памет намерих този файл, телефона е Леново А328, чудех се за какво е и намерих това https://forums.lenovo.com/t5/A-Series-Sm...-p/2080256 , доколкото разбрах е когато телефона е рутван, моя не е, можеш да го ползваш губо казано да бърникаш навсякъде, като прави и връзка с Windows PC. Спомням си че веднъж се опитах да кача нещо от тоя род, но естествено не се получи, което е добре. Въпросът ми е излишен ли е този файл и дали да го изтрия?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Времето наближава на обединяването на системата за телефон и компютър на Уиндоус.В първия момент, когато пуснат ОС за телефоните, върху който да може да се инсталира абсолютно всичко, което в момента си го инсталирам на ПЦ-то, автоматично ще забравя за телефон с Андроид.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Времето наближава на обединяването на системата за телефон и компютър на Уиндоус.В първия момент, когато пуснат ОС за телефоните, върху който да може да се инсталира абсолютно всичко, което в момента си го инсталирам на ПЦ-то, автоматично ще забравя за телефон с Андроид.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Споко, няма да стане. Десятката уж за това я пуснаха толкова бързо, че прескочиха и девятката. Голямата реклама беше точно такава: Единна система за телефон и комп. Ама не стана...всъщост няма и как да стане. Те си я пуснаха с безплатен ъпдейт да си се стества...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
slonikon написа:И кое е това, дето в 5.1 са го оправили? Щото аз скочих от 2.3.6 на 5.1 и за досега елементарни неща ми трябва минута цъкане тук и там. Изобщо, откакто софтуера взе да се мисли за по-умен от нас, нещата съвсем отидоха на кино.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:slonikon написа:И кое е това, дето в 5.1 са го оправили? Щото аз скочих от 2.3.6 на 5.1 и за досега елементарни неща ми трябва минута цъкане тук и там. Изобщо, откакто софтуера взе да се мисли за по-умен от нас, нещата съвсем отидоха на кино.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар