Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То и при G3 е подобно положението. През къстъм рикавъри на 4.4.2 инсталираме готов официален но руутнат 5.0. Но поне при флашване с оригинален ROM всичко се изтрива и гаранцията си важи.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ЗдравейтеСестра ми без да иска си е изтрила снимките от телефона и в момента се търси изпитана програмка, с която ако може да се възстанови инфрмацията (снимките). Снимкиъе са били на вътрешната памет. Телефона е HTC ONE MINI. Боагодая предварително на отзовалите се
      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Ако е тази част от паметта на която е и системата, никъв шанс, ако ext формат. Ако е на отделен дял от вътрешната памет и той не е ext2,3, или нещо подобно има шанс, но той намалява с времето на използване на телефона.
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Аз за това имам DropBox каквото снимам веднага се качва там.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

Имам един въпрос за Маgicplus_setup.exe, писах във http://forum.androidbg.com, но там имам усещането че се правят на голямата работа и нямам отговор. Във вътрешната памет намерих този файл, телефона е Леново А328, чудех се за какво е и намерих това https://forums.lenovo.com/t5/A-Series-Sm...-p/2080256 , доколкото разбрах е когато телефона е рутван, моя не е, можеш да го ползваш губо казано да бърникаш навсякъде, като прави и връзка с Windows PC. Спомням си че веднъж се опитах да кача нещо от тоя род, но естествено не се получи, което е добре. Въпросът ми е излишен ли е този файл и дали да го изтрия?
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Щом е .exe значи е windows шитня. Може да се ползва при закачане на телефона към windows машима... само предполагам , не е за андроид или линукс със сигурност!

Коментар

Времето наближава на обединяването на системата за телефон и компютър на Уиндоус.В първия момент, когато пуснат ОС за телефоните, върху който да може да се инсталира абсолютно всичко, което в момента си го инсталирам на ПЦ-то, автоматично ще забравя за телефон с Андроид.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                  Времето наближава на обединяването на системата за телефон и компютър на Уиндоус.В първия момент, когато пуснат ОС за телефоните, върху който да може да се инсталира абсолютно всичко, което в момента си го инсталирам на ПЦ-то, автоматично ще забравя за телефон с Андроид.
                  Да и като я пуснат,ще е мъка с години докато я нагодят........................все едно не виждаш какво става с Андроида..................моите наблюдения върху последните изцепки са доста,разочарован съм,но си чакам като поп 6.0.1 или 6.1.1,защото както беше 5.0 бъгав та бъгав и в 5.1.1. оправиха почти всичко,сега и 6.0 е същата шитня........................
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

Споко, няма да стане. Десятката уж за това я пуснаха толкова бързо, че прескочиха и девятката. Голямата реклама беше точно такава: Единна система за телефон и комп. Ама не стана...всъщост няма и как да стане. Те си я пуснаха с безплатен ъпдейт да си се стества...

Коментар

И кое е това, дето в 5.1 са го оправили? Щото аз скочих от 2.3.6 на 5.1 и за досега елементарни неща ми трябва минута цъкане тук и там. Изобщо, откакто софтуера взе да се мисли за по-умен от нас, нещата съвсем отидоха на кино.
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                        И кое е това, дето в 5.1 са го оправили? Щото аз скочих от 2.3.6 на 5.1 и за досега елементарни неща ми трябва минута цъкане тук и там. Изобщо, откакто софтуера взе да се мисли за по-умен от нас, нещата съвсем отидоха на кино.
                        Ами трябва да минеш през 5.0 за видиш разликата с 5.1.,но общо взето изчистен проблем с камерата,пращене в слушалката,проблем с мобилния нет,всички тези неща и още няколко,които не помня,ги имаше при 5.0 и ги изчистиха постепенно до 5.1.1..Говоря за Нексус 5,но като гледам и други марки телефони имат същите сега с 5.0.В момента с 6.0 има други бъгове,които се надявам да изчистят отново постепенно до 6.1.става въпрос за проблем с Wifi,точи адски бързо батерията,буквално за минути/иначе без него батерията се държи в пъти по-добре от преди/,проблем с връзката с PC,постоянно включващ се високоговорител-защото са му преместили иконата и с ухото като вдигнеш го активираш..........и т.н.
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Жената ми е с Нексус 5 и няма никакви проблеми,даже скоро го ъпдейтна до Андорид 6,всичко е шест.

Коментар

VIT написа:
                            Жената ми е с Нексус 5 и няма никакви проблеми,даже скоро го ъпдейтна до Андорид 6,всичко е шест.
                            Явно още не е разбрала за тях
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Ventura garage

Коментар

LIMA

LIMA не можах да инсталирам това тъпо приложение а само се изтегли Не било съвместимо с таблета с Андроид 4.2Не се вижда като устройство а само ТВ и стария таблет
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Mury написа:
                                slonikon написа:
                                Ами трябва да минеш през 5.0 за видиш разликата с 5.1.,но общо взето изчистен проблем с камерата,пращене в слушалката,проблем с мобилния нет,всички тези неща и още няколко,които не помня,ги имаше при 5.0 и ги изчистиха постепенно до 5.1.1..Говоря за Нексус 5,но като гледам и други марки телефони имат същите сега с 5.0.В момента с 6.0 има други бъгове,които се надявам да изчистят отново постепенно до 6.1.става въпрос за проблем с Wifi,точи адски бързо батерията,буквално за минути/иначе без него батерията се държи в пъти по-добре от преди/,проблем с връзката с PC,постоянно включващ се високоговорител-защото са му преместили иконата и с ухото като вдигнеш го активираш..........и т.н.
                                В случая ми се струва, че не говориш за Андроида като такъв, а за конкретна версия, инсталирана в конкретен модел телефон.Това, че един телефон има един проблем с дадена версия, това не означава, че тази версия на Андроида е "дефектна". Повечето неща зависят реално от производителя на телефона, не толкова от самия Андроид като платформа.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X