IGO може да е по-добро с друго, но при него извънградското е "карта отдалече" - това доста дразни.
Краси не напразно те пита:
krasio_79bs написа:
Какво имаш предвид под "карта отдалече" на ИГо?
Всичко това се настройва. iGo има толкова много настройки и е толкова гъвкава, че може да я направиш ВСЯКАК.Има опция AutoZoom - изключи я, задай си мащаб какъвто на теб ти е удобен и...уживай.
Бе трябва, ама не винаги...СГС2 2 пъти го флашвах с официален и си стояха. Толкова ли ти е важно?На мен вчера ми се ъпдейтна до 5.0.2, ма нещо май бързо ми падна батерията, може и аз да съм попрекалил, но все пак
Точно пък SGS II се нулираше всичко супер лесно (особено пък с Triangle Away), пък и съм стигал до над 10-15 префлашвания на ден :D . Нямаше като сега разни KNOX броячи и заключени буутлоудъри като сега.п.с. то това и ме принуди да сменя марката де.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Някой има ли инсталиран HERE ( навигацията на Нокиа )?Имам проблем с изтегляне на карти - при започване на изтегляне след около 15тина секунди показва, че са изтеглени 10% ( което няма как да е вярно ) и дотам... Стои си така с часове.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Някой има ли инсталиран HERE ( навигацията на Нокиа )?Имам проблем с изтегляне на карти - при започване на изтегляне след около 15тина секунди показва, че са изтеглени 10% ( което няма как да е вярно ) и дотам... Стои си така с часове.
И при мен се теглиха доста време(около 15 минути). Слагах ги преди 2-3 дена. Вчера я пробвах из града и е много зле със рутирането. Ще я тествам на още няколко маршрута и ще пиша пак.
При мен проблемът не беше в продължителността на изтеглянето, а в невъзможността да изтегля каквото и да е.Както и да е, не знам дали е било заради моята мрежа или друг проблем, но преди малко успях да изтегля картите, които исках. Не знам дали скоро ще ми се налага да го ползвам, може да я пусна тестово довечера да ми мръкнка докато се прибирам.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
При мен проблемът не беше в продължителността на изтеглянето, а в невъзможността да изтегля каквото и да е.Както и да е, не знам дали е било заради моята мрежа или друг проблем, но преди малко успях да изтегля картите, които исках. Не знам дали скоро ще ми се налага да го ползвам, може да я пусна тестово довечера да ми мръкнка докато се прибирам.
провери си "Съхраняване на нови приложения" .От както направих последния ъпдейт всичко си отива на картата , но такива приложения като "HERE+" и подобни искат задължително да се инсталират на телефона,искам да кажа , че инсталирането си стои на 0 %.Надявам се да съм бил полезен.
Къде да Ви кача един архив на IGO за Андро с последната карта на БГ, че да не се чудите как да я инсталирвате. Разахивира се архива и се стартира apk-то.Инсталва се и рън, нищо друго.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Къде да Ви кача един архив на IGO за Андро с последната карта на БГ, че да не се чудите как да я инсталирвате. Разахивира се архива и се стартира apk-то.Инсталва се и рън, нищо друго.
И аз така си мислих докато не минах на Адндроид 4.4.2. Толкова навигации и телефони са ми минал през ръцете без ядове,ама с последния видях зор. Единствено с рутване на телефона се оправиха нещата.
Коментар