Някой срещал ли е актуални карти за NDRIVE ?В тази програма най-много ми харесва, че когато карам междуградско мога да поглеждам какъв завой следва - картата следи ’отблизи пътя.IGO може да е по-добро с друго, но при него извънградското е "карта отдалече" - това доста дразни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
u_bo
-
u_bo написа:Някой срещал ли е актуални карти за NDRIVE ?В тази програма най-много ми харесва, че когато карам междуградско мога да поглеждам какъв завой следва - картата следи ’отблизи пътя.IGO може да е по-добро с друго, но при него извънградското е "карта отдалече" - това доста дразни.Обичам си работата.
Коментар
-
iliyan написа:flippy89 написа:Има и кракнати по нета а е много добраОбичам си работата.
Коментар
-
Samsung?https://play.google.com/store/apps/d...e.triangleaway - това ти маха триъгълника при стартиране, ама за да нулираш тоя брояч, май трябва да флашнеш с оригинален РОМ."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
veselin10 написа:Да, за Samsung i8262 става въпрос. Това с триъгълника ясно, ама смяташ, че само с оригинален ROM се нулира. Хм, ще пробвам Обаче телефона направо лети с 5.0Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Бе трябва, ама не винаги...СГС2 2 пъти го флашвах с официален и си стояха. Толкова ли ти е важно?На мен вчера ми се ъпдейтна до 5.0.2, ма нещо май бързо ми падна батерията, може и аз да съм попрекалил, но все пак"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Тея които сте с близалките поне напишете с какви телефони сте, за да знаем кога да се надяваме евентуално :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Моя Нексус 4 отдавна се качи на близалка, после даже се вдигна с още една версия. И се осра съвсем... Сега се рестартва сам както си стои, като отворя камерата понякога забива целия телефон. Понякога забива като искам да избера номер до таква степен че се налага даму правя хард резет. Да, може и от някое приложение да е, но не кога да го хвана кое е. Иначе батерията ми живна, кара почти два пъти повече. Вечер от стандартните преди 40% сега съм между 60 и 70%, коеот е гаранция че мога да изкарам спокойно и другия ден, но не смея.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар