Ааа, значи нещо съм се бил объркал тогава... Довечера ще я пробвам Тенкс!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Аз си имам рутери на три места и нямам проблем с нета и таблета .Понеже имам и флашка на Мтел то ми се иска да мога да я ползвам там където нямам рутер и няма друг нет. Имам и 10" лаптопче и с флашката си го ползвам навсякъде.Понеже то е по тежичко , желанието ми е да си нося таблета с мен и чрез флашката да му подам интернет. ПП.не разбрах тоя тип рутер за който говориш какво представлява и може ли с него независимо къде се намирам да имам интернет?
Коментар
-
Рутер, преносим, с отделна батерия, в който слагаш картата от флашката на МТЕЛ и по WIFI се връзваш към него и ползваш интернет.T.e. нещо такова:http://novtablet.com/index.php?ul=3G_RouterИначе, таблета може да се обнови до 4.4.2, но най-вероятно флашката пак няма да тръгне директно.По принцип и сега може да тръгне, но ти трябва отделна програма и малко настройки и човек, който да го направиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Че си трябва специалист по тия неща вече се убедих.Един ми казва че не може ,друг че може, но тук в Ловеч не намерих човек който да се наеме да го инсталира /не че няма такъв /.А това с такъв рутер е приемливо и предполагам че и останалите ми компютри биха приемали от рутера в случай че ми прекъсне основния нет.
Коментар
-
Използвам keyboard 2 клавиатура ако това е важно.Въпросът ми е как да накарам в телефона, когато натисна микрофона, който ми седи в клавиатурата, то да ми въвежда текста на български език?От опциите за гласово въвеждане съм избрал български език и като отворя Гугъл и използвам търсачката на български език, то изписва правилно.Но ако използвам вграденото гласово въвеждане (бутона-микрофон който седи в клавиатурата), то работи само на английски.Всичко тръгна от това, че не обичам (мързи ме) да пиша от телефона, особено СМС-и и искам да напиша един прост СМС на български език. Ама да не го пиша де...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
това мнение е написано гласовото въвеждане на едни софибор без редакция точкаако ти харесва изтегли от лекторплей стор---Ред.: Това мнение е написано с гласовото въвеждане на Anysoft Keyboard, без редакция. Ако ти харесва - изтегли я от Play Store. Малко грешки тук-там, лектор, плей стор, точка... Ама става. Не мога да ти помогна за твоя проблем, затова ти предлагам алтернативен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар