Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ааа, значи нещо съм се бил объркал тогава... Довечера ще я пробвам Тенкс!
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Имам таблет ASUS модел K008 с андроид версия 4.2.2 Възможно ли да му се инсталира по нова версия ,защото с тая не може да работи с флашка за интернет, така ми казаха уж по знаещи..Имам кабел и флашка .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        Имам таблет ASUS модел K008 с андроид версия 4.2.2 Възможно ли да му се инсталира по нова версия ,защото с тая не може да работи с флашка за интернет, така ми казаха уж по знаещи..Имам кабел и флашка .
        Вземи си от мобилния оператор wi-fi 3g рутер аз ползвам такъв вместо флашка.
        Обичам си работата.

Коментар

Аз си имам рутери на три места и нямам проблем с нета и таблета .Понеже имам и флашка на Мтел то ми се иска да мога да я ползвам там където нямам рутер и няма друг нет. Имам и 10" лаптопче и с флашката си го ползвам навсякъде.Понеже то е по тежичко , желанието ми е да си нося таблета с мен и чрез флашката да му подам интернет. ПП.не разбрах тоя тип рутер за който говориш какво представлява и може ли с него независимо къде се намирам да имам интернет?

Коментар

Рутер, преносим, с отделна батерия, в който слагаш картата от флашката на МТЕЛ и по WIFI се връзваш към него и ползваш интернет.T.e. нещо такова:http://novtablet.com/index.php?ul=3G_RouterИначе, таблета може да се обнови до 4.4.2, но най-вероятно флашката пак няма да тръгне директно.По принцип и сега може да тръгне, но ти трябва отделна програма и малко настройки и човек, който да го направи
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Че си трябва специалист по тия неща вече се убедих.Един ми казва че не може ,друг че може, но тук в Ловеч не намерих човек който да се наеме да го инсталира /не че няма такъв /.А това с такъв рутер е приемливо и предполагам че и останалите ми компютри биха приемали от рутера в случай че ми прекъсне основния нет.

Коментар

На моя таблет когато отида в менюто за 3G флашка, изписва кои марки и модели флашка може да се използват. Щом на таблет за 100 лева го изписва, би трябвало и на твоя да го има.
                Прикачени файлове
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

При мен излиза това след като отида на More. Обаче не е активно това USB Internet. Може би от някъде да може да се активира .

Коментар

Ще си продавам телефона, и реших да му пусна хард ресет. Обаче пущината не изгрява вече час, и уеко съм притеснен да не би да се брикна . Свети само лентата под дисплея. За Xperia P иде реч.Чудя се колко време отнема този процес factory reset?
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

1-2 мин.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Рестартирах го принудително, и тръгна.
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

коцев написа:
                          При мен излиза това след като отида на More. Обаче не е активно това USB Internet. Може би от някъде да може да се активира .
                          Като пъхнеш кабела би трябвало да се активира.
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Използвам keyboard 2 клавиатура ако това е важно.Въпросът ми е как да накарам в телефона, когато натисна микрофона, който ми седи в клавиатурата, то да ми въвежда текста на български език?От опциите за гласово въвеждане съм избрал български език и като отворя Гугъл и използвам търсачката на български език, то изписва правилно.Но ако използвам вграденото гласово въвеждане (бутона-микрофон който седи в клавиатурата), то работи само на английски.Всичко тръгна от това, че не обичам (мързи ме) да пиша от телефона, особено СМС-и и искам да напиша един прост СМС на български език. Ама да не го пиша де...
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

това мнение е написано гласовото въвеждане на едни софибор без редакция точкаако ти харесва изтегли от лекторплей стор---Ред.: Това мнение е написано с гласовото въвеждане на Anysoft Keyboard, без редакция. Ако ти харесва - изтегли я от Play Store. Малко грешки тук-там, лектор, плей стор, точка... Ама става. Не мога да ти помогна за твоя проблем, затова ти предлагам алтернативен.

Коментар

Това е интересно и полезно приложение.Особено за чат приложенията при шофиране
                                Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Working...
                                X