Mx playera не ми чете avita които съм рипвал от двд формат....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Върви само звук. Видеото е блак скрийн. Само на някои авита.....Сложих този кодек, който си посочил."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Дайте идея за приложение за актуалния сезон на Формула 1.Ако може и с лайф тайминг да е, супер.За ИОС има прекрасно приложение, оригинално да го кажем, на федерацията, и ам го на айпада. Безплатната му версия е достатъчно функционална. За Андроид - нъц...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Дайте идея за приложение за актуалния сезон на Формула 1.Ако може и с лайф тайминг да е, супер.За ИОС има прекрасно приложение, оригинално да го кажем, на федерацията, и ам го на айпада. Безплатната му версия е достатъчно функционална. За Андроид - нъц...
Коментар
-
Как да накарам Хром-а динамично да ми форматира текст така, че да се събира в екрана, независимо колко съм го зумнал, за да не се налага да скролвам хоризонтално?Тъпото HTC Wilgfite s си го имаше "вградено" това с вградения браузър - зумвам и текста се "намества" в екрана.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Колеги, намира ли ви се някаква кракната версия на Alfa OBD?Взех си преди 2 месеца блутут адаптер и така си стои вкъщи...Не ми се дават 50 лв. за платената версия, която ще ползвам веднъж годишно, пък имам и OBD кабел с USB за по-сериозни случаи."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Колеги, намира ли ви се някаква кракната версия на Alfa OBD?Взех си преди 2 месеца блутут адаптер и така си стои вкъщи...Не ми се дават 50 лв. за платената версия, която ще ползвам веднъж годишно, пък имам и OBD кабел с USB за по-сериозни случаи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
M5kov написа:Че демото май нищо не показва или аз нещо не съм направил като хората?Какво може да се види с него?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар