Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mx playera не ми чете avita които съм рипвал от двд формат....
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
      Mx playera не ми чете мп4 формат....
      Изтегли му правилния кодек за твоето устройство и ще ти чете!
      Powered by Emzo

Коментар

За cputo пише МТК. От маркета не видях такава версия....

Коментар

tyson написа:
          За cputo пише МТК. От маркета не видях такава версия....
          Какъв ти е телефона?
          Powered by Emzo

Коментар

Таблет acer iconia a1 -811 куадкор на 1,2 1г рам. 16г памет 1024х768.

Коментар

Пробвай с ARM V7
              Powered by Emzo

Коментар

Върви само звук. Видеото е блак скрийн. Само на някои авита.....Сложих този кодек, който си посочил.

Коментар

Да не прави конфликт с някой вграден кодек? Изтрий тоя и пробвай със ARM6
                  Powered by Emzo

Коментар

Дайте идея за приложение за актуалния сезон на Формула 1.Ако може и с лайф тайминг да е, супер.За ИОС има прекрасно приложение, оригинално да го кажем, на федерацията, и ам го на айпада. Безплатната му версия е достатъчно функционална. За Андроид - нъц...
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      Дайте идея за приложение за актуалния сезон на Формула 1.Ако може и с лайф тайминг да е, супер.За ИОС има прекрасно приложение, оригинално да го кажем, на федерацията, и ам го на айпада. Безплатната му версия е достатъчно функционална. За Андроид - нъц...
                      https://play.google.com/store/apps/d...gapp2014.basic
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Как да накарам Хром-а динамично да ми форматира текст така, че да се събира в екрана, независимо колко съм го зумнал, за да не се налага да скролвам хоризонтално?Тъпото HTC Wilgfite s си го имаше "вградено" това с вградения браузър - зумвам и текста се "намества" в екрана.
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Колеги, намира ли ви се някаква кракната версия на Alfa OBD?Взех си преди 2 месеца блутут адаптер и така си стои вкъщи...Не ми се дават 50 лв. за платената версия, която ще ползвам веднъж годишно, пък имам и OBD кабел с USB за по-сериозни случаи.
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                            Колеги, намира ли ви се някаква кракната версия на Alfa OBD?Взех си преди 2 месеца блутут адаптер и така си стои вкъщи...Не ми се дават 50 лв. за платената версия, която ще ползвам веднъж годишно, пък имам и OBD кабел с USB за по-сериозни случаи.
                            В този случай и демо версията ти върши чудесна работа.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Че демото май нищо не показва или аз нещо не съм направил като хората?Какво може да се види с него?
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                                Че демото май нищо не показва или аз нещо не съм направил като хората?Какво може да се види с него?
                                Всичко, което може и с регистрираната версия. Просто не може да пускаш "активацията" на механизмите и си ограничен във времето на сесия - по спомен нещо от рода на 15 минути ли или нещо такова.А 15 минути ако не ти стигнат да видиш каквото ти трябва, то нали сам каза, че имаш други кабели за целта.п.п.http://www.alfaobd.com/AlfaOBD_Android_Help.pdf18-та страница.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X