Колеги, някой може ли да помогне? Телефона е Note 2 с рутнат 4.1.1 ако има значение. Сутринта си качих едно сериалче с кабела на SD картата. След известно време реших да поразцъкам една игричка обаче не зареди, пробвах с още няколко и те не зареждат. Рестартирах и греда - всичко инсталирано от google play го няма, дори иконата на google play я няма! Има само основни неща като настройките, музикален плеър, камера, диктофон и подобните им.Рестартирах 10 пъти, махах и слагах картата - нищо. Иначе програмите си седят записани в паметта, виждам го от менюто за изтеглени и памет на телефона.Да го рестартирам ли фабрично или може да се оправи някак си ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
mnpenchev
-
mnpenchev
Коментар
-
mnpenchev
Ами уж не е, гледах си филми от картата и няма проблем, снощи цяла вечер си играх, върнах му фабричните - така както си е рутнат и инсталирах и настройвах часове наред, тази сутрин докато го базиках се рестартира сам и седи на началния надпис и не зарежда, вадих батерия, карти, рестартирах, нищо. Влиза в даунлоуд режим но не и в рекавъри, сега тегля 4.3 и се надявам да няма проблеми след като го сложа.
Коментар
-
mnpenchev написа:gamma написа:Пробва ли да изчистиш кешовете през Recovery конзолата?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
mnpenchev
gamma написа:mnpenchev написа:gamma написа:Пробва ли да изчистиш кешовете през Recovery конзолата?
Коментар
-
Препоръчайте ми следните програми за Андроид:1. Файл експлорер2. Видео плеър за ави-та,mp4,mkv3. ПДФ четец, в който да мога да търся бързо и ефективно БГ текст.Другото си го знам. Благодаря в аванс!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Благодаря за съветите, инсталирах ги.А нещо като офис пакет? С чиято помощ да мога да отварям files na OFFICE 2010 и нагоре..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Много полезна и одлично работеща програмка задаваш и километри цени на бензина и разход на колата и ти изчисява колко бензин ще ти изхарчи за определените километри и за колко париказва се Калкулатор Цена на Пътуване на кирилица на картинката е калкулаторче изглеждащо като бензин колонка и е на български от магазина на гугъл :D И още една която е за пътешественици също много добро и работещо приложение на български включва Стоте национални туристически обекта а и много други неща разделени по категории с детайлна информация има си и навигация през гугъл мапс.Казва се Mobile Bulgaria картинката е картата на БългарияМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар