Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Аналогов часовник с времето, ден и дата - има безплатна версия, а пълната е само 2 лева.
    Харесва ми и от няколко месеца я ползвам но старата версия след ъпдеит не работеше новата и ползвам старата.
    Обичам си работата.

Коментар

Здравейте, Един приятел си купи някакъв супер измислен таблет (за какво му е при условие, че и дом. интернет няма ... идея си нямам). Та даде ми го да го напълня с програмки и игри. Иска да чете книги. Викам му НП и започнах да търся. Леле записах 50 вида офис пакети и нито един не отваря е-книги. Дайте идея за някой буук рийдър който да отваря книги с всевъзможни разширения за андроид.

Коментар

////Punto//// написа:
        Здравейте, Един приятел си купи някакъв супер измислен таблет (за какво му е при условие, че и дом. интернет няма ... идея си нямам). Та даде ми го да го напълня с програмки и игри. Иска да чете книги. Викам му НП и започнах да търся. Леле записах 50 вида офис пакети и нито един не отваря е-книги. Дайте идея за някой буук рийдър който да отваря книги с всевъзможни разширения за андроид.
        https://play.google.com/store/apps/d...olreader&hl=bg
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колега, понеже доста време мина от както излезе Андроид 4.2.2 има ли някой с Galaxy S II или SII+ на който да му се е ъпдейтнал, но официално (да му се е показал символа със зеленото роботче)?
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

И все пак за кой от двата модела ти е по-важно да го знаеш? Първият едва ли ще го получи, защото още през октомври стана ясно, че 4.1.2 е финалът за него. Вторият още преди месец получи "OTA", но май не беше за всички оператори. Така че ако си с него - вместо да чакаш някой К*Реец да се накани да пусне 4.2, че да е за твоя оператор, че и да ти го пусне "ОТА" - по-добре хващай кабела и Один-а и монтирай каквото ти душа иска.

Коментар

Благодаря за отговора, Оги! Принципно съм с S2+ , но съм тотално скаран от към софтуерната част и си нямам представа как се работи с програмата Один,а и не знам изобщо какво е флашване и още куп неща които пише че трябва да се направят. Поради тази причина не съм го и рутнал, защото телефона ми е нужен почти нон-стоп и имам доста ценна за мен информация на него, а не ми се рискува да я изгубя.
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                Колега, понеже доста време мина от както излезе Андроид 4.2.2 има ли някой с Galaxy S II или SII+ на който да му се е ъпдейтнал, но официално (да му се е показал символа със зеленото роботче)?
                Аз съм с S2+ и преди около месец и нещо получих 4.2.2 официално.

Коментар

sa6obravoto написа:
                  Благодаря за отговора, Оги! Принципно съм с S2+ , но съм тотално скаран от към софтуерната част и си нямам представа как се работи с програмата Один,а и не знам изобщо какво е флашване и още куп неща които пише че трябва да се направят. Поради тази причина не съм го и рутнал, защото телефона ми е нужен почти нон-стоп и имам доста ценна за мен информация на него, а не ми се рискува да я изгубя.
                  Тогава си го ползвай както е или не се навирай между шамарите. Другия вариант е да дадеш на Гугъл профила да ти направи ПЪЛЕН бекъп и да го занесеш на някой, който разбира д а ти го обнови до възможно най последна версия. След това да си възстановиш нещата от профила. Между другото, по новите версии не са най хубавото нещо. След като Нексуса ми мина на КитКат 4.4.1 преди месец бях доста подразнен - от редизайна на доста неща, включително и дайълъра, ама с това свикнах. Ама с рязко спадналия живот на батерията не можах. От зареждане през ден в леките дни и всяка вечер в тежките, минах на всяка вечер в най леките и постоянни дозареждания в който и да е работен ден. Недай си боже да пътувам, в 4 следобяд финиширам. За щастие дойде след някоя седмица 4.4.2, който фиксна това. Сега съм по доволен от когато и да е. За пръв път изкарах три дни без дозареждане, като единия даже е работен. Да се има предвид, че телефона проверява 2 имейла непрекъснато - служебен на поп сървър и личен гмаил. Както и че съм пускал по някой мейл и в почивните дни. Но не съм говорил кой знае колко.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

curko - в интернет пишеше че зависи на кой оператор си. За глобул все още го нямало.Yavor - Благодаря за съвета, но до вчера не знаех че може да се прави бекъп. Имам един приятел който ги разибра, но чак февруари ще е тук и ако до тогава не са го пуснали официално, ще му го дам да го инсталира.
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                      curko - в интернет пишеше че зависи на кой оператор си. За глобул все още го нямало.Yavor - Благодаря за съвета, но до вчера не знаех че може да се прави бекъп. Имам един приятел който ги разибра, но чак февруари ще е тук и ако до тогава не са го пуснали официално, ще му го дам да го инсталира.
                      Да, май си зависи от оператора. Моя е купен от техномаркета.

Коментар

sa6obravoto написа:
                        Гугъл не прави бекъп така както ни се иска. Най-разумното нещо е да му налееш един "руутнат кернел", след това - бекъп с титаниум, след това флаш на новия РОМ, даже ако толкова те притеснява - може и през тийм вюър да стане. Ако не ти се занимава с това - копие на контактите, смс-те и още нещо с My Phone Explorer или в краен случай - с KIES, и пак новия РОМ.

Коментар

В една друга тема стана дума за видео-регистратор.Ето един софтуерен такъв:https://play.google.com/store/apps/d....vРаботи много добре, запазва файлове при усетено по-сериозна промяна на скоростта (настройва се, фабрично е при 3g), като ги и ъплоадва на сървър. Може да снима видео или снимки през определен интервал.На видеото се записва и скоростта и ГПС информация, а на ъплоаднатите файлове може да се види и директно трак-а върху карта.

Коментар

Immortal написа:
                            В една друга тема стана дума за видео-регистратор.Ето един софтуерен такъв:https://play.google.com/store/apps/d....vРаботи много добре, запазва файлове при усетено по-сериозна промяна на скоростта (настройва се, фабрично е при 3g), като ги и ъплоадва на сървър. Може да снима видео или снимки през определен интервал.На видеото се записва и скоростта и ГПС информация, а на ъплоаднатите файлове може да се види и директно трак-а върху карта.
                            +1 за Дейлироудс програмата е страшна, аз го ползвам от както взех андроида, даже си имам документирана смърта на либъра... :DМалка поправка, информацията не се записва върху самия файл, а на .sub (като субтитри) със същото име. За да се съберат и станат монолитен файл трябва да се дообработят на програмка, аз ползвам VLC.Недостатъците - файловете се ротират при запълване на паметта която е зададена, а може да запазиш/предпазиш от изтриване максимум 3 клипа, след това трябва да ги преместиш от папката "съхранени" за да запазваш други. Неудобно е ако се кара на дълъг път и искаш да си запазиш повече от 3 нечии гафове. Другото е, че не можах да го накарам да работи със статичен фокус и всеки клип започва с 1-2 сек фокусиране на камерата и леко размазана картина. Третото, то повече от телефона май, слаба е в мрачкавите и тъмни части на деня, а вградените модове за корекция на картината нещо не сработват, нощем е все тая дали е на авто/нощ/луна или каквото там имаше, разлика не виждам минимална даже. Но.... като за без пари - толкова

Коментар

От няколко дни търся без успех iGO MyWay за резолюция 1080 x 1920 (Full HD). Някой да може да ми помогне?
                              ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Трябва регистрация:http://www.androidbg.com/forum/topic...primo-201.html
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                                X