ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Здравейте, Един приятел си купи някакъв супер измислен таблет (за какво му е при условие, че и дом. интернет няма ... идея си нямам). Та даде ми го да го напълня с програмки и игри. Иска да чете книги. Викам му НП и започнах да търся. Леле записах 50 вида офис пакети и нито един не отваря е-книги. Дайте идея за някой буук рийдър който да отваря книги с всевъзможни разширения за андроид.
Коментар
-
////Punto//// написа:Здравейте, Един приятел си купи някакъв супер измислен таблет (за какво му е при условие, че и дом. интернет няма ... идея си нямам). Та даде ми го да го напълня с програмки и игри. Иска да чете книги. Викам му НП и започнах да търся. Леле записах 50 вида офис пакети и нито един не отваря е-книги. Дайте идея за някой буук рийдър който да отваря книги с всевъзможни разширения за андроид.
Коментар
-
И все пак за кой от двата модела ти е по-важно да го знаеш? Първият едва ли ще го получи, защото още през октомври стана ясно, че 4.1.2 е финалът за него. Вторият още преди месец получи "OTA", но май не беше за всички оператори. Така че ако си с него - вместо да чакаш някой К*Реец да се накани да пусне 4.2, че да е за твоя оператор, че и да ти го пусне "ОТА" - по-добре хващай кабела и Один-а и монтирай каквото ти душа иска.
Коментар
-
Благодаря за отговора, Оги! Принципно съм с S2+ , но съм тотално скаран от към софтуерната част и си нямам представа как се работи с програмата Один,а и не знам изобщо какво е флашване и още куп неща които пише че трябва да се направят. Поради тази причина не съм го и рутнал, защото телефона ми е нужен почти нон-стоп и имам доста ценна за мен информация на него, а не ми се рискува да я изгубя.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Благодаря за отговора, Оги! Принципно съм с S2+ , но съм тотално скаран от към софтуерната част и си нямам представа как се работи с програмата Один,а и не знам изобщо какво е флашване и още куп неща които пише че трябва да се направят. Поради тази причина не съм го и рутнал, защото телефона ми е нужен почти нон-стоп и имам доста ценна за мен информация на него, а не ми се рискува да я изгубя.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
curko - в интернет пишеше че зависи на кой оператор си. За глобул все още го нямало.Yavor - Благодаря за съвета, но до вчера не знаех че може да се прави бекъп. Имам един приятел който ги разибра, но чак февруари ще е тук и ако до тогава не са го пуснали официално, ще му го дам да го инсталира.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:curko - в интернет пишеше че зависи на кой оператор си. За глобул все още го нямало.Yavor - Благодаря за съвета, но до вчера не знаех че може да се прави бекъп. Имам един приятел който ги разибра, но чак февруари ще е тук и ако до тогава не са го пуснали официално, ще му го дам да го инсталира.
Коментар
-
sa6obravoto написа:curko - в интернет пишеше че зависи на кой оператор си. За глобул все още го нямало.Yavor - Благодаря за съвета, но до вчера не знаех че може да се прави бекъп. Имам един приятел който ги разибра, но чак февруари ще е тук и ако до тогава не са го пуснали официално, ще му го дам да го инсталира.
Коментар
-
В една друга тема стана дума за видео-регистратор.Ето един софтуерен такъв:https://play.google.com/store/apps/d....vРаботи много добре, запазва файлове при усетено по-сериозна промяна на скоростта (настройва се, фабрично е при 3g), като ги и ъплоадва на сървър. Може да снима видео или снимки през определен интервал.На видеото се записва и скоростта и ГПС информация, а на ъплоаднатите файлове може да се види и директно трак-а върху карта.
Коментар
-
bubachko
Immortal написа:В една друга тема стана дума за видео-регистратор.Ето един софтуерен такъв:https://play.google.com/store/apps/d....vРаботи много добре, запазва файлове при усетено по-сериозна промяна на скоростта (настройва се, фабрично е при 3g), като ги и ъплоадва на сървър. Може да снима видео или снимки през определен интервал.На видеото се записва и скоростта и ГПС информация, а на ъплоаднатите файлове може да се види и директно трак-а върху карта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар