Мислех, че си минал на Тройка.При тройката няма такъв проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
emzo написа:Мислех, че си минал на Тройка.При тройката няма такъв проблем.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:Добре Явка, аз щото не си ползвам телефона и не знам.Само, че за разлика от вас, ползвам тЮнинговани прошиФки.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз пък изобщо не разбирам какво общо има Андроида като платформа с некадърно измислените правила на дадена компания за управление на конкретния модел устройство? Далеч съм от мисълта, че проблемът е с Андроида. Ако е така, отдавна да са пропищели собствениците на по-ниски класове телефони, които в най-добрия случай имат 512 МБ за приложения. При тях мястото просто свършва, защото е малко. Докато този проблем е съвсем друг и доколкото четох, а то не е много, се оплакват само собственици на Самсунги.
Коментар
-
Взех си Samsung Galaxy Core Duos, с Андроид 412. До сега бях с 221 на стария ми телефон и имам няколко въпросчета. Може ли да се задава кои приложения да се стартират, има ли настройка за затваряне на приложения при изгасяне на екрана? Дайте идеи за настройки за съхраняване на батерията(да изкарва повечко). Имам и други въпроси, ама за сега толкова. Чета из андроидбг.ком , ама там много нещо разбъркана информацията...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Значи там няма какво да четеш. Каквото и да питаш, в най-добрия случай отговорът е "Направи фактори ресет и ползвай търсачката!". В по-лоши случаи отговорът е "Направи фактори ресет, флаш с 3 файла и ПИТ, формат на СД-картата, фактори ресет и кажи дали е оправен проблемът. Ако не е - направи фактори ресет и ползвай търсачката. Ако и това не помогне - ползвай търсачката, писано е стотици пъти."Та, обикновено стоковите версии не позволяват да си настройваш отделни приложения дали да стартират или не. Дори и да стартират - те не работят, а стоят само заредени в паметта. Но това е само по принцип. А при изгасяне на екрана би трябвало всички нормални приложения да прекратят дейност. Ако някое не го прави - по-скоро бих го премахнал и бих потърсил алтернативно. Иначе добри приложения за батерия са:- * Juice Defender - използвам го да ми гаси интернета, когато телефонът спи и може да избереш дали да се включва през 15 или през 30 минути за синхронизиране. При мен е на 15 и ефектът от програмата е задоволителен. * Battery Doctor - мисля, че искаше root-права, ама не съм сигурен. Наблюдава кои програми "ядат" много ток и дава предложение да ги "убиеш", както и прави оценки на самите програми по някаква негова си 5-бална система
Коментар
-
ogi28b написа:Значи там няма какво да четеш. Каквото и да питаш, в най-добрия случай отговорът е "Направи фактори ресет и ползвай търсачката!". В по-лоши случаи отговорът е "Направи фактори ресет, флаш с 3 файла и ПИТ, формат на СД-картата, фактори ресет и кажи дали е оправен проблемът. Ако не е - направи фактори ресет и ползвай търсачката. Ако и това не помогне - ползвай търсачката, писано е стотици пъти.".....[/list]Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Здравейте,Търся безплатна програмка за Remote, но да Ремотва от Windows към Android.Проблема е, че искам да виждам екрана на Андройда същото както при ремоте на Windows с Windows.Търсих насам-натам, но не си открих - някакви идеи?Поздрави.Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
piftho написа:Здравейте,Търся безплатна програмка за Remote, но да Ремотва от Windows към Android.Проблема е, че искам да виждам екрана на Андройда същото както при ремоте на Windows с Windows.Търсих насам-натам, но не си открих - някакви идеи?Поздрави.
Коментар
-
При мен се получи странен проблем - когато свалям файл или приложение ми дава "начало на изтеглянето" но в лентата горе не дава никакъв статус на свалянето, когато приложението се инсталира вече се показва, но преди това - нищо! Неудобно е когато тегля файлове, защото после трябва да търся по папките къде са се свалили.телефона е галакси с 2 с 4.1.2Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:При мен се получи странен проблем - когато свалям файл или приложение ми дава "начало на изтеглянето" но в лентата горе не дава никакъв статус на свалянето, когато приложението се инсталира вече се показва, но преди това - нищо! Неудобно е когато тегля файлове, защото после трябва да търся по папките къде са се свалили.телефона е галакси с 2 с 4.1.2Skoda AMfabia 1.2 12v
Коментар
-
krasio_79bs написа:piftho написа:Здравейте,Търся безплатна програмка за Remote, но да Ремотва от Windows към Android.Проблема е, че искам да виждам екрана на Андройда същото както при ремоте на Windows с Windows.Търсих насам-натам, но не си открих - някакви идеи?Поздрави.Skoda AMfabia 1.2 12v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар