Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Редактирай (добави към заглавието), да е ясно, че е само за софтуер
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Имам следния проблем. Изтеглям .zip файл, който е’инсталиращ се’ но като го сложа на SD картата - нищо - не го инсталира, не ме пита нищо...какво да се прави?

Коментар

трудно ще инсталираш zipможе но това са "особен" тип файлове и се инсталират по друг начин и обикновено са за други целипрез файловия мениджър на андроида може да си инсталираш .apk
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

u_bo написа:
          Имам следния проблем. Изтеглям .zip файл, който е’инсталиращ се’ но като го сложа на SD картата - нищо - не го инсталира, не ме пита нищо...какво да се прави?
          Вероятно искаш да му инжектираш нещо, което променя самата платформа? Такива zip файловете се инсталират през "рекавъри-конзолата" - когато е руутнат телефона и с инсталирано "къстъм рекавъри" - влизаш в него, например на моя SGS 2 става чрез Home + Power + Vol up бутоните - едновременно. Виж в андроид-форума каква е комбинацията за твоя. Влизаш там и избираш функцията "install zip from SD", после посочваш файла.

Коментар

Поставям мнението на колегата sa_sho тъй като беше дублирано, и явно двама човека сме изтрили и двете мнения, извинения за което.
            sa_sho написа:
            *.zip файловете се инсталират през custom recovery и в повечето случаи са за промени по firmware-a
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Аз махнах едното. Извинявам се на колегата, да не помисли, че съм му махнал и двете за да напиша същото. Имаше дубъл наистина. Добре, че го е видял и друг, че вече се притесних за себе си, дали не откачам нещо...

Коментар

Здравейте,И аз да споделя макар и леко "нов" в АндроидитеНавигация - Garmin StreetPilot, iGo PrimoЗа теглене - BlackMart, Applanet, zedge, Play Store, SamsungStoreИнтернет - Skype, Viber, whatsapp, chaton, Firefox, ChromeRemote assistance - Team ViewerOffice - OfficeSuite, adobe ReaderFile Storage - DropboxМузика - WinampПочистване/Оптимизация - Clean Master, ES File ExplorerE-mail - DME Excitor, Gmail-по задължениеТелефона не е Root-ван
                Skoda AMfabia 1.2 12v
                exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

https://play.google.com/store/apps/d...ps.moffice_eng - приложение за четене и редактиране на офис-документи. Безплатно.

Коментар

Приложение за гледане на телевизия - 77 български канала в момента и още толкова западни.Работи само под wi-fi.Но за в тоалетната е перфектно.Има HBO, HBO Comedy, Cinemax и други.

Коментар

ogi28b написа:
                      https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng - приложение за четене и редактиране на офис-документи. Безплатно.
                      Това върши работа. И аз го ползвам.

Коментар

Блокиране на нежелани повикванияCall BlockerВърши чудесна работа.Има си бляк лист, уайт лист и тн. При стандартен режим блокира само скритите номера и ако някой реши да ви притеснява ,няма да има тази възможност.Иска ли да ви звънне ,ще трябва да е от номер който се вижда.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Малко се страхувам да не ме биете много но нали темата е за софтуер. Някой може ли да ми компилира драйвери за моето ядро. Опитвам се да подкарам Droidtv но опрях до тях. Приложението го имаше и в маркета но го затриха. Позволява гледането на ефирна цифрова телевизия с външен USB DVB-T тунер.
                          BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Оказа се, че в Самсунг (а може и при други, не знам) при всяко обновяване на приложение - новото заема ново място в паметта а старото не освобождава заетото. Така в един момент мястото просто свършва. Добра програма за почистване и лесна за използване:https://play.google.com/store/apps/d...nmaster.mguard

Коментар

ogi28b написа:
                              Оказа се, че в Самсунг (а може и при други, не знам) при всяко обновяване на приложение - новото заема ново място в паметта а старото не освобождава заетото. Така в един момент мястото просто свършва.
                              Няма такова нещо. Имаш някакъв "дерт" явно.Ром и версия ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не мисля че съм уникален случай. Проблемът е често срещан и описан в съответните форуми. Забелязва се трудно, защото в някои телефони паметта за приложения наистина е много и напълването и става бавно. Аз съм с тая версия от 10-на месеца и имам около 80 приложения като само на 3 от тях съм спрял обновяването, и имах свободни над 350 МБ, значи до истинско запълване щяха да минат поне още 3-4 месеца. Естествено, предложението масово е "фактори ресет, флаш с три файла и пит и пак фактори ресет", което изобщо не ме устройва. Версията е официален XWLS8 - първия 4.1.2 за SGS2Ето две картинки, които показват свободната памет за приложения преди и след почистване с Clean Master и все пак - има липсващи МБ. Пробвал съм с изтриване на приложения, на кеш и данните им, но това освобождава съвсем малко място. На практика ако имам приложение от 10 МБ и то се обнови 10 пъти, "изяжда" 100 МБ Дори да го изтрия, освобождава 10 МБ, а другите 90 остават заети някъде от нещо. Именно тях донякъде почиства тая програмка. Не знам дали при други марки е така но при SGS 2 е и със сигурност не съм единствен. Забелязах го и на Note-a на Пешо.
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X