Редактирай (добави към заглавието), да е ясно, че е само за софтуер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
u_bo
Имам следния проблем. Изтеглям .zip файл, който е’инсталиращ се’ но като го сложа на SD картата - нищо - не го инсталира, не ме пита нищо...какво да се прави?
Коментар
-
u_bo написа:Имам следния проблем. Изтеглям .zip файл, който е’инсталиращ се’ но като го сложа на SD картата - нищо - не го инсталира, не ме пита нищо...какво да се прави?
Коментар
-
Здравейте,И аз да споделя макар и леко "нов" в АндроидитеНавигация - Garmin StreetPilot, iGo PrimoЗа теглене - BlackMart, Applanet, zedge, Play Store, SamsungStoreИнтернет - Skype, Viber, whatsapp, chaton, Firefox, ChromeRemote assistance - Team ViewerOffice - OfficeSuite, adobe ReaderFile Storage - DropboxМузика - WinampПочистване/Оптимизация - Clean Master, ES File ExplorerE-mail - DME Excitor, Gmail-по задължениеТелефона не е Root-ванSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
https://play.google.com/store/apps/d...ps.moffice_eng - приложение за четене и редактиране на офис-документи. Безплатно.
Коментар
-
Приложение за гледане на телевизия - 77 български канала в момента и още толкова западни.Работи само под wi-fi.Но за в тоалетната е перфектно.Има HBO, HBO Comedy, Cinemax и други.
Коментар
-
Блокиране на нежелани повикванияCall BlockerВърши чудесна работа.Има си бляк лист, уайт лист и тн. При стандартен режим блокира само скритите номера и ако някой реши да ви притеснява ,няма да има тази възможност.Иска ли да ви звънне ,ще трябва да е от номер който се вижда.
Коментар
-
Малко се страхувам да не ме биете много но нали темата е за софтуер. Някой може ли да ми компилира драйвери за моето ядро. Опитвам се да подкарам Droidtv но опрях до тях. Приложението го имаше и в маркета но го затриха. Позволява гледането на ефирна цифрова телевизия с външен USB DVB-T тунер.
Коментар
-
Оказа се, че в Самсунг (а може и при други, не знам) при всяко обновяване на приложение - новото заема ново място в паметта а старото не освобождава заетото. Така в един момент мястото просто свършва. Добра програма за почистване и лесна за използване:https://play.google.com/store/apps/d...nmaster.mguard
Коментар
-
ogi28b написа:Оказа се, че в Самсунг (а може и при други, не знам) при всяко обновяване на приложение - новото заема ново място в паметта а старото не освобождава заетото. Така в един момент мястото просто свършва.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Не мисля че съм уникален случай. Проблемът е често срещан и описан в съответните форуми. Забелязва се трудно, защото в някои телефони паметта за приложения наистина е много и напълването и става бавно. Аз съм с тая версия от 10-на месеца и имам около 80 приложения като само на 3 от тях съм спрял обновяването, и имах свободни над 350 МБ, значи до истинско запълване щяха да минат поне още 3-4 месеца. Естествено, предложението масово е "фактори ресет, флаш с три файла и пит и пак фактори ресет", което изобщо не ме устройва. Версията е официален XWLS8 - първия 4.1.2 за SGS2Ето две картинки, които показват свободната памет за приложения преди и след почистване с Clean Master и все пак - има липсващи МБ. Пробвал съм с изтриване на приложения, на кеш и данните им, но това освобождава съвсем малко място. На практика ако имам приложение от 10 МБ и то се обнови 10 пъти, "изяжда" 100 МБ Дори да го изтрия, освобождава 10 МБ, а другите 90 остават заети някъде от нещо. Именно тях донякъде почиства тая програмка. Не знам дали при други марки е така но при SGS 2 е и със сигурност не съм единствен. Забелязах го и на Note-a на Пешо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар