има ли някаква настройка в андроид, че да няма звук на таблета, като гледам от таблета на телевизора през HDMI-то? щот сега крещят и двамата с телевизора и ме дразни звука от таблета. андроид 2.3 е таблета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Нов пост, че няма нищо общо с предишния. Софтуерен DTS декодер за MX Player. Yavor, ако четеш тази тема - може да ти е полезно, ако решиш да гледаш филми през оная джаджа - мини-компютъра с андроид за телевизор.
Коментар
-
ogi28b написа:Нов пост, че няма нищо общо с предишния. Софтуерен DTS декодер за MX Player. Yavor, ако четеш тази тема - може да ти е полезно, ако решиш да гледаш филми през оная джаджа - мини-компютъра с андроид за телевизор.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Монго лесна за конфигуриране и работа програмка за включване на компютри в мрежата (Wake On LAN). Има и други подобни, но от всички, които пробвах, тази беше най-лесна за настройка и работа и останах с нея:https://play.google.com/store/apps/d...akeonlanИма и притурка (widget) с размер 1х1, която показва състоянието на съответния компютър в момента и му праща команда за събуждане с едно натискане върху нея. Много лесно се работи - има бутон за сканиране на мрежата, после се отваря един списък с устройства, избират се тези, които ще се управляват с нея и това е. Не се налага да се пишат ръчно МАК и ИП адреси.
Коментар
-
Някой да е имал проблеми със синхронизация на контактите с гугълския ъкаунт ?Самото приложение като му дадеш да се синхронизира - ни вопъл ни стон. След 30-на минути рестарти , спиране на процеси и т.н. накрая успя веднъж. След това пак спря. През цялото време си синхронизира мейлите без проблемBrava 1.6 ELX
Коментар
-
Humppa
Малко спам от мен Заслужава ли си да си купуваш телефон на цена, колкото струва фиат-ката?Иначе по темата - скоро попаднах на няколко чудесни програмки за Андроид (всички от ГугълМаркет) и реших да ги споделя:Игра - СтолициИгра - БесеницаТеУевизия - Bulgarian TV Pro - иска Wi-Fi и стриймва телевизионни програмиНавигация - MapFactor Navigator
Коментар
-
/ Bulgarian TV Pro го пробвах преди няколко дни и вървеше доста прилично дори и през мобилния нет на зелените. Добро приложение. Искам да питам някой дали може да препоръча приложение, което издава звук в слушалката по време на разговор на всяка минута и определена секунда, например на 0:50, на 1:50, на 2:50 и т.н.? Брат ми го има вградено като функция в китайския си телефон, ама корейците от Самсуняк са решили, че е е по-добре на кръгла минута да пиука.
Коментар
-
Humppa написа:Малко спам от мен Заслужава ли си да си купуваш телефон на цена, колкото струва фиат-ката?Иначе по темата - скоро попаднах на няколко чудесни програмки за Андроид (всички от ГугълМаркет) и реших да ги споделя:Игра - СтолициИгра - БесеницаТеУевизия - Bulgarian TV Pro - иска Wi-Fi и стриймва телевизионни програмиНавигация - MapFactor Navigator
Коментар
-
-
kostov написа:Да разбутам малко темата.Скоро ми подариха таблет Acer Iconia tab A510.Това чудо може ли да работи с интернет модем/флашка/и ако може какъв трябва да е?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар