emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Yavor написа:И аз имам въпросче - бях свикнал от Айфона като ровя в интернет и някъде има написан телефон в самия уебсайт и натисна отгоре да ме пита - "да го набера ли" и ми беше страшно удобно... На хемороида това не го може - трябва да маркирам въпросната числова последователност ( ако ми позволи) да и дам копи и после пейст в телефония модул. Ползвам Гугъл хром и Файърфокс - и при двата е така. Има ли някое плъгинче или браузър, който може да ми помогне?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Yavor написа:И аз имам въпросче - бях свикнал от Айфона като ровя в интернет и някъде има написан телефон в самия уебсайт и натисна отгоре да ме пита - "да го набера ли" и ми беше страшно удобно... На хемороида това не го може - трябва да маркирам въпросната числова последователност ( ако ми позволи) да и дам копи и после пейст в телефония модул. Ползвам Гугъл хром и Файърфокс - и при двата е така. Има ли някое плъгинче или браузър, който може да ми помогне?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Lane Staley написа:Yavor написа:И аз имам въпросче - бях свикнал от Айфона като ровя в интернет и някъде има написан телефон в самия уебсайт и натисна отгоре да ме пита - "да го набера ли" и ми беше страшно удобно... На хемороида това не го може - трябва да маркирам въпросната числова последователност ( ако ми позволи) да и дам копи и после пейст в телефония модул. Ползвам Гугъл хром и Файърфокс - и при двата е така. Има ли някое плъгинче или браузър, който може да ми помогне?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Качих Операта, наистина се справя много добре, даже ми се струва по-бърза от Хром-а и Мозилата, а и ми направи впечатление че по-лесно се прави както ти харесва. Менюто отдолу е много удобно - другите с прекалено изчистения интерфейс станаха не-интуитивни.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Пробвайте тоя брузер и тогава ще видите че няма по добър за андроид.https://play.google.com/store/apps/d...atbrowser.freeОбичам си работата.
Коментар
-
Не е така. Ако е нов, няма как да има 10 000 000 изтегляния. Но ако е добър - ще станат толкова. Само че засега не ми става ясно заради какво колегата го определи като най-добрия. Не ми харесва, че не мога да си вкарам "любимите" от друг браузър. Също не ми харесва, че няма уголемяване на страницата като има два линка много близл един до друг, както е при Хрома или Делфина, а мисля, че и Опера има тази функция.
Коментар
-
До момента на всички сайтове, които ползвам, без изключение, не откривам разлика в скоростта спрямо вградения браузър на Android 4.1.2 за SGS2. Като всеки друг браузър - помни кои страници са отворени, но не ги пази, а ги зарежда наново, което води до определени познати дефекти (при ползване на форума - изпраща страница с данни повторно, така се получават дублирани мнения). На стоковия най-големият минус му е това, че всеки път трябва ръчно да му се казва да се представя като браузър за стационарен компютър, а не за моб. телефон/таблет. Казано на български - всеки път трябва юзър ейджънт-а да се сетва на "десктоп" ръчно. На още по-български - user agent -> desktop. Това е единствената причина (за мен) да не го ползвам основно него, а да имам още 3 други.
Коментар
-
Интересен мод за S3 i9300Не помня откъде го дръпнах, добавя:- CRT офф ефект- long press menu to kill application- INK effect на lockscreen ot Note2- Long press volume to skip tracks in media player - работи само на изключен екранИзисквания - root & CWMhttp://www55.zippyshare.com/v/77339127/file.html - флаш през CWMМода е само за XXEMD2, пробвах го преди малко , работи отлично p.s. намерих темата - http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1944485F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар