Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    emzo написа:
    Има ли читав OCR ?
    Преди време ползвах един, ама го затрих... как му беше името...Тогава снимах няколко документа на немски, сканирах си с тоя софтуер и полученото го пуснах през преводача... да ти кажа беше доста разбитаемо, ама на мене ми се губеха само някой думи и изрази в немския в случая, та може и затова да ми е харесало. Ама как се казваше....И аз имам въпросче - бях свикнал от Айфона като ровя в интернет и някъде има написан телефон в самия уебсайт и натисна отгоре да ме пита - "да го набера ли" и ми беше страшно удобно... На хемороида това не го може - трябва да маркирам въпросната числова последователност ( ако ми позволи) да и дам копи и после пейст в телефония модул. Ползвам Гугъл хром и Файърфокс - и при двата е така. Има ли някое плъгинче или браузър, който може да ми помогне?
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
      И аз имам въпросче - бях свикнал от Айфона като ровя в интернет и някъде има написан телефон в самия уебсайт и натисна отгоре да ме пита - "да го набера ли" и ми беше страшно удобно... На хемороида това не го може - трябва да маркирам въпросната числова последователност ( ако ми позволи) да и дам копи и после пейст в телефония модул. Ползвам Гугъл хром и Файърфокс - и при двата е така. Има ли някое плъгинче или браузър, който може да ми помогне?
      Ползвай Опера Там това става без проблем - без маркиране, без нищо. Дори при формат 0ХХХ ХХХ ХХХ го разпознава като номер.Друго предимство на операта е, че може да си я настроиш да ти показва сайта на цял екран. Мозилата има такъв плъгин, който поне при мен работи избирателно и я разкарах.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Yavor написа:
        И аз имам въпросче - бях свикнал от Айфона като ровя в интернет и някъде има написан телефон в самия уебсайт и натисна отгоре да ме пита - "да го набера ли" и ми беше страшно удобно... На хемороида това не го може - трябва да маркирам въпросната числова последователност ( ако ми позволи) да и дам копи и после пейст в телефония модул. Ползвам Гугъл хром и Файърфокс - и при двата е така. Има ли някое плъгинче или браузър, който може да ми помогне?
        При мен (HTC Wildfire S) вграденият браузър си го може. Разпознава всякакъв формат последователност от цифри. Преди малко пробвах и от темата с телефоните ги разпозна всичките. "Цъкаш" еднократно върху номера и той директно отива в модула за набиране.
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Lane Staley написа:
          Yavor написа:
          Ползвай Опера Там това става без проблем - без маркиране, без нищо. Дори при формат 0ХХХ ХХХ ХХХ го разпознава като номер.Друго предимство на операта е, че може да си я настроиш да ти показва сайта на цял екран. Мозилата има такъв плъгин, който поне при мен работи избирателно и я разкарах.
          Качих Операта, наистина се справя много добре, даже ми се струва по-бърза от Хром-а и Мозилата, а и ми направи впечатление че по-лесно се прави както ти харесва. Менюто отдолу е много удобно - другите с прекалено изчистения интерфейс станаха не-интуитивни.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
            Качих Операта, наистина се справя много добре, даже ми се струва по-бърза от Хром-а и Мозилата, а и ми направи впечатление че по-лесно се прави както ти харесва. Менюто отдолу е много удобно - другите с прекалено изчистения интерфейс станаха не-интуитивни.
            Да, напълно съгласен. Аз по инерция от ПЦ-то първо си инсталирах Мозила, но не я изтърпях и два дни и я бастисах.Операта зарежда бързо и се персонализира лесно, впрочем, не знам дали си забелязал, има възможност да си изкараш и Exit бутон :D
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Пробвайте тоя брузер и тогава ще видите че няма по добър за андроид.https://play.google.com/store/apps/d...atbrowser.free
              Обичам си работата.

Коментар

Доста удобен е този браузър, за сега се държи добре.

Коментар

А какво точно го отличава от останалите браузъри и го прави по-добър?

Коментар

---МОДЕРИРАНО---Темата не е място за търговия.Модераторски екип на fiat-bg.org
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

ogi28b написа:
                      А какво точно го отличава от останалите браузъри и го прави по-добър?
                      Определено (26 369) инсталирали го само не го прави такъв.

Коментар

Не е така. Ако е нов, няма как да има 10 000 000 изтегляния. Но ако е добър - ще станат толкова. Само че засега не ми става ясно заради какво колегата го определи като най-добрия. Не ми харесва, че не мога да си вкарам "любимите" от друг браузър. Също не ми харесва, че няма уголемяване на страницата като има два линка много близл един до друг, както е при Хрома или Делфина, а мисля, че и Опера има тази функция.

Коментар

Определих го защото е бърз а това го разбирам на HDMI приставката тествах доста браузери и този е доста бърз отваря флаш приложения и др.
                          Обичам си работата.

Коментар

До момента на всички сайтове, които ползвам, без изключение, не откривам разлика в скоростта спрямо вградения браузър на Android 4.1.2 за SGS2. Като всеки друг браузър - помни кои страници са отворени, но не ги пази, а ги зарежда наново, което води до определени познати дефекти (при ползване на форума - изпраща страница с данни повторно, така се получават дублирани мнения). На стоковия най-големият минус му е това, че всеки път трябва ръчно да му се казва да се представя като браузър за стационарен компютър, а не за моб. телефон/таблет. Казано на български - всеки път трябва юзър ейджънт-а да се сетва на "десктоп" ръчно. На още по-български - user agent -> desktop. Това е единствената причина (за мен) да не го ползвам основно него, а да имам още 3 други.

Коментар

Интересен мод за S3 i9300Не помня откъде го дръпнах, добавя:- CRT офф ефект- long press menu to kill application- INK effect на lockscreen ot Note2- Long press volume to skip tracks in media player - работи само на изключен екранИзисквания - root & CWMhttp://www55.zippyshare.com/v/77339127/file.html - флаш през CWMМода е само за XXEMD2, пробвах го преди малко , работи отлично p.s. намерих темата - http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1944485
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Препоръчвам това приложение: Правата ми

Коментар

Working...
                                X