Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе само аз ли разбирам какво иска колегата?Тъпите прогрсми така или иначе свалят данни за Няколко дни напред.Ако си онлайн можеш да видиш прогноза.Така или имаче кешира. Що не си ползва кеша като няма нет?На симбиан полвах софт който рабоъеше по този начин!Въпросът е актуален и за мен - ще следя темата
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Абе разбираме го колегата, ама си пада странно... затова се бъзикаме Вижте ей тая - гледам в описанието че може да работи в офлайн режи, ама май е само платената версия...https://play.google.com/store/apps/d...teoicm&hl=bgА тук: http://androidforums.com/android-app...ble-i-don.html прочетох че тази програма може това, което искаш: https://play.google.com/store/apps/d...2F3ZWF0aGVyIl0.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Абе разбираме го колегата, ама си пада странно... затова се бъзикаме Вижте ей тая - гледам в описанието че може да работи в офлайн режи, ама май е само платената версия...https://play.google.com/store/apps/d...teoicm&hl=bgА тук: http://androidforums.com/android-app...ble-i-don.html прочетох че тази програма може това, което искаш: https://play.google.com/store/apps/d...2F3ZWF0aGVyIl0.
        Ей сега качвам да видя дали работят както трябва.Махам поредните 4-5 опита от последните 2 дни. А това Weatherbug дори като му изчезне нета и не се опресни както му е зададено (примерно на всеки 1 час) и на екрана изчезва всичко и казва, че не е могъл да се опресни. Мега малоумно.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

...А това Weatherbug дори като му изчезне нета и не се опресни както му е зададено (примерно на всеки 1 час) и на екрана изчезва всичко и казва, че не е могъл да се опресни. Мега малоумно. [/quote]Почти на всички уиджети в настройките може да се избира кога да се ъпдейтва, избираш никога или ръчно и готово-ще си го ъпдейтваш сам, когато имаш достъп до wifi

Коментар

BO написа:
            rusevmail написа:
            ...А това Weatherbug дори като му изчезне нета и не се опресни както му е зададено (примерно на всеки 1 час) и на екрана изчезва всичко и казва, че не е могъл да се опресни. Мега малоумно.
            Почти на всички уиджети в настройките може да се избира кога да се ъпдейтва, избираш никога или ръчно и готово-ще си го ъпдейтваш сам, когато имаш достъп до wifi
            Я, това е нещо фундаментално ново. Това не съм го виждал никога.
            BO написа:
            Yavor написа:
            Ей сега качвам да видя дали работят както трябва.Махам поредните 4-5 опита от последните 2 дни. А това Weatherbug дори като му изчезне нета и не се опресни както му е зададено (примерно на всеки 1 час) и на екрана изчезва всичко и казва, че не е могъл да се опресни. Мега малоумно.
            Второто не работи отново по начина, който ми трябва. Пак показва времето от последното обновяване и не продължава самичко. Следва да пробвам първото.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
              Esper написа:
              И аз ползвам шарените бележки и също мога да потвърдя че всичко си баца, вкл. и напомнянето.Само забелязах, че ако апликациона се премести на картата, изчезва възможността да се "лепят" бележчета по десктопа. Как му се казваше на това... A... виджет!А къв е бенефита да се ползва друг календар вместо стандартният?А-календаря синква ли се с гугълският по презункция?Щото аз си цъкам ивенти само в гугълският и после синквам с хемороида.Доста по-практично е отколкото да бъцкам по екранната клавиатура...
              Да, синхронизира с Гугъл календара. Все тая кое приложение използваш.Ако си някъде в полето и искаш да въведеш напомняне е по-лесно да го направиш през програмката на телефона, вместо да отваряш календара през стандартния броузър, за да го въведеш от там. :D Та въпроса ми е конкретно андроидно насочен, а не приложение насочен, защото всички подобни програмки нямат евент за събуждане на телефона, а като има сигнал за събитие изпращат този сигнал към сървис в андроида, който от собствена страна буди телефона и ти известява. При мен по някаква причина това не се случва.
              Решението е на лице.Нов РОМ с малко модификации по него и вече работи.
              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Вайбър вече има версия за персонален компютър за ОС Windows. Някой пробвал ли е как работи?

Коментар

Коя програма използвате за бекъп на настройки + приложения?Какво ми трябва - инсталирам си нов фърмуер. След инсталацията на новия фърмуер, целия телефон е като чисто нов.Та трябва ми приложение, което да ми върне целия инсталиран софтуер преди това заедно с настройките на всяко приложение.Най-добре и иконите по различните му десктопи.Ето към момента да речем имам към 30 софтуера. От тези 30 да речем 10 имат един куп безобразни настройки. Заедно с 3 пълни с икони десктопа, с точно определено място на всяка икона.Ей това искам да го бекъпна преди да сложа новия РОМ, за да мога после да не губя 2 дни в настройки на телефона, а всичко да става с 1 кликане.
                  A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Titanium Backup - Върши това, което искаш. Освен иконките по различните екрани.

Коментар

ogi28b написа:
                      Супер. Само да ми потвърдиш, че бекъпва и всички специфични настройки на приложенията, а не самите тях като АПК.Защото минах през 1-2 бекъп програми, които правят точно това - бекъпват самото АПК-то и като му дадеш рестор, все едно си го инсталирал чисто ново и вътре настройките са си тези по подразбиране.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Backup на АПК + сетингите прави.Бекъпва wifi мрежите и други неща, но иска ROOT>
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BO написа:
                          ogi28b написа:
                          Супер. Само да ми потвърдиш, че бекъпва и всички специфични настройки на приложенията, а не самите тях като АПК. Защото минах през 1-2 бекъп програми, които правят точно това - бекъпват самото АПК-то и като му дадеш рестор, все едно си го инсталирал чисто ново и вътре настройките са си тези по подразбиране.
                          Надявам се тези две картинки да са достатъчни за теб. Като потвърждение ще кажа, че играя на една игра от февруари 2012, а от тогава съм сменял 4 пъти ОС и всеки път си възстановявам играта и продължавам.
                          Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
                            Вайбър вече има версия за персонален компютър за ОС Windows. Някой пробвал ли е как работи?
                            Пробвах я и работи добре обаче на телефона нещо маи ми яде батерията и я махнах.До скоро ползвах за връзка на Скаип една програма IMO обаче вече не работи тази програма но пък сега има друга която също е доста лека и може да ползвам акауната си на Скаип. та ето в програмата https://docs.google.com/file/d/0BzNu...it?usp=sharing
                            Обичам си работата.

Коментар

ogi28b написа:
                              BO написа:
                              ogi28b написа:
                              Супер. Само да ми потвърдиш, че бекъпва и всички специфични настройки на приложенията, а не самите тях като АПК. Защото минах през 1-2 бекъп програми, които правят точно това - бекъпват самото АПК-то и като му дадеш рестор, все едно си го инсталирал чисто ново и вътре настройките са си тези по подразбиране.
                              Надявам се тези две картинки да са достатъчни за теб. Като потвърждение ще кажа, че играя на една игра от февруари 2012, а от тогава съм сменял 4 пъти ОС и всеки път си възстановявам играта и продължавам.
                              Използвах го.Но със сигурност не връща всичко. На няколко софтуера не върна настройките. На други върна. Малко избирателна работа.Иначе пак е добре, че все пак не на всички трябваше да минавам и да въвеждам всички настройки наново.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

emzo написа:
                                Има ли читав OCR ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X