Тъп въпрос... Спрях мобилния нет и сега реших да го включа. Пуснах го, показва че обхвата на 3г е максимален, но не се връзва към нета. Рестартирах, нищо не стана. Нещо друго ли трябва да направя? Изписва No internet connection.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
vital написа:Тъп въпрос... Спрях мобилния нет и сега реших да го включа. Пуснах го, показва че обхвата на 3г е максимален, но не се връзва към нета. Рестартирах, нищо не стана. Нещо друго ли трябва да направя? Изписва No internet connection.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Моят доста често като провеждам разговор от втората, след края 1 сим карта се мота доста време докато се освести.Често след това намирам сетната втората карта за данни аи като активирам данните - дедов - няма дефиниран аБцес пойнт на нея.Мислех и аз да го нося но вече му хванах цаката. Просто сетвам данните пак на първата.Тези неща са дразнещи само докато човек не свикне, че на тези урутки не бива на се разчита за нищо сериозно.Ако баца - супер, бонус.Ако се държи странно - ми нормално, пак се е възбудил хемороидът.Нормалното му състояние всъщност...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Има ли някаква хубава програмка за времето, която да си показва на дисплея ъпдейт без да има интернет?По-точно:Слагам си там един прозорец. Показва ми в момента какво е времето. Показват ми и за следващите 2-3 дни какво е времето, че чак и с почасова прогноза. Но ако не се вържа към нета, да речем не показва на дисплея това време, каквото е в прогнозата вътре.Искам утре, когато ми покаже, че ще вали по обяд, когато стане обяд и погледна дисплея на телефона, да виждам градусите там и капките, каквото иска, но без да съм го връзвал към нета от 2 дни ако трябва.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Има ли някаква хубава програмка за времето, която да си показва на дисплея ъпдейт без да има интернет?По-точно:Слагам си там един прозорец. Показва ми в момента какво е времето. Показват ми и за следващите 2-3 дни какво е времето, че чак и с почасова прогноза. Но ако не се вържа към нета, да речем не показва на дисплея това време, каквото е в прогнозата вътре.Искам утре, когато ми покаже, че ще вали по обяд, когато стане обяд и погледна дисплея на телефона, да виждам градусите там и капките, каквото иска, но без да съм го връзвал към нета от 2 дни ако трябва.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:BO написа:Има ли някаква хубава програмка за времето, която да си показва на дисплея ъпдейт без да има интернет?По-точно:Слагам си там един прозорец. Показва ми в момента какво е времето. Показват ми и за следващите 2-3 дни какво е времето, че чак и с почасова прогноза. Но ако не се вържа към нета, да речем не показва на дисплея това време, каквото е в прогнозата вътре.Искам утре, когато ми покаже, че ще вали по обяд, когато стане обяд и погледна дисплея на телефона, да виждам градусите там и капките, каквото иска, но без да съм го връзвал към нета от 2 дни ако трябва.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Е те и аз това питам....В крайна сметка работата на тия машини е пряко свързана с наличието на връзка с нетя...Иначе ако искаш Боби да ти подаря една метеостанция с датчик за външна температура и ’прогноза’ за времето - аз имам ей такaва, подобна, показва времето оффффлайн :Е точността е под въпрос, но...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Е те и аз това питам....В крайна сметка работата на тия машини е пряко свързана с наличието на връзка с нетя...Иначе ако искаш Боби да ти подаря една метеостанция с датчик за външна температура и ’прогноза’ за времето - аз имам ей такaва, подобна, показва времето оффффлайн :Е точността е под въпрос, но...A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Чакай сега, колега BO, ако правилно разбирам въпроса, ти очакваш някой да е написал програмка, която час по час да променя картинките и температурите по предварителна прогноза. Примерно 24 часа назад. Едва ли има такава програма. Тук ключовата дума е прогноза. Нещата са динамични и се променят. Затова и трябва нет и трябва да се обновяват нещата. Аз махнах отдавна този вид програми, щото ми се струваше, че дърпат от батерията. Дали е така...?А за нета, аз съм на 5 лв. неограничен. Е, бързите са само 10 МВ, но пък не го изключвам. За комуникация си е екстра.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар