Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тъп въпрос... Спрях мобилния нет и сега реших да го включа. Пуснах го, показва че обхвата на 3г е максимален, но не се връзва към нета. Рестартирах, нищо не стана. Нещо друго ли трябва да направя? Изписва No internet connection.

Коментар

vital написа:
      Тъп въпрос... Спрях мобилния нет и сега реших да го включа. Пуснах го, показва че обхвата на 3г е максимален, но не се връзва към нета. Рестартирах, нищо не стана. Нещо друго ли трябва да направя? Изписва No internet connection.
      Ако телефонът е с 2 карти виж дали не се е превкл към втората за данни. Иначе - рестарт... ако не помага и не пречи.Абе... Хемороид!
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Има да, но не е от това.Звъннах на хелпа, проверихме настройките, така са... Ще се раздвижа до мтел.

Коментар

Моят доста често като провеждам разговор от втората, след края 1 сим карта се мота доста време докато се освести.Често след това намирам сетната втората карта за данни аи като активирам данните - дедов - няма дефиниран аБцес пойнт на нея.Мислех и аз да го нося но вече му хванах цаката. Просто сетвам данните пак на първата.Тези неща са дразнещи само докато човек не свикне, че на тези урутки не бива на се разчита за нищо сериозно.Ако баца - супер, бонус.Ако се държи странно - ми нормално, пак се е възбудил хемороидът.Нормалното му състояние всъщност...

Коментар

Има ли читав OCR ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Настройките уж... Оставих им го, ще видим...P.S Взех го, рестарт до фабрични настройки... И нови настройки...Тия дроиди...

Коментар

vital написа:
                ...Тия дроиди...
                Така е... Лесно се възпаляват и стават лесно нараними...До степен, че и токът в батерията им пречи

Коментар

За момента се разбираме И за момента си мисля, че следващия ще е ipad :D

Коментар

Има ли някаква хубава програмка за времето, която да си показва на дисплея ъпдейт без да има интернет?По-точно:Слагам си там един прозорец. Показва ми в момента какво е времето. Показват ми и за следващите 2-3 дни какво е времето, че чак и с почасова прогноза. Но ако не се вържа към нета, да речем не показва на дисплея това време, каквото е в прогнозата вътре.Искам утре, когато ми покаже, че ще вали по обяд, когато стане обяд и погледна дисплея на телефона, да виждам градусите там и капките, каквото иска, но без да съм го връзвал към нета от 2 дни ако трябва.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                      Има ли някаква хубава програмка за времето, която да си показва на дисплея ъпдейт без да има интернет?По-точно:Слагам си там един прозорец. Показва ми в момента какво е времето. Показват ми и за следващите 2-3 дни какво е времето, че чак и с почасова прогноза. Но ако не се вържа към нета, да речем не показва на дисплея това време, каквото е в прогнозата вътре.Искам утре, когато ми покаже, че ще вали по обяд, когато стане обяд и погледна дисплея на телефона, да виждам градусите там и капките, каквото иска, но без да съм го връзвал към нета от 2 дни ако трябва.
                      най съм доволен от една българска: Weather - българска е и доста точна в текущите градуси.Ама ми се струва че очакваш чудеса...Иначе имам и AccuWeather и 1weather - ама и двете ги забелязвам че малко са неточни за нашите условия.
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                        BO написа:
                        най съм доволен от една българска: Weather - българска е и доста точна в текущите градуси.Ама ми се струва че очакваш чудеса...Иначе имам и AccuWeather и 1weather - ама и двете ги забелязвам че малко са неточни за нашите условия.
                        Това беше последната от вчера, която пробвах.Нарочно не съм пускал 24 часа Интернет на телефона и днес цял ден си бях с 20 градуса и луна на екрана. Страхотно. Поне от луна да беше сменило картинката на слънце, че гледам на екрана на телефона луна, а над мен слънце и пот по челото.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

А каква е целта да имаш програма, която ти показва прогнозни, а не реални данни?

Коментар

Е те и аз това питам....В крайна сметка работата на тия машини е пряко свързана с наличието на връзка с нетя...Иначе ако искаш Боби да ти подаря една метеостанция с датчик за външна температура и ’прогноза’ за времето - аз имам ей такaва, подобна, показва времето оффффлайн :Е точността е под въпрос, но...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                              Е те и аз това питам....В крайна сметка работата на тия машини е пряко свързана с наличието на връзка с нетя...Иначе ако искаш Боби да ти подаря една метеостанция с датчик за външна температура и ’прогноза’ за времето - аз имам ей такaва, подобна, показва времето оффффлайн :Е точността е под въпрос, но...
                              Имам си такова в нас, благодаря. Целта е да нямам интернет постоянно пуснат на телефона, а аз си го пускам точно и само когато аз реша, за точно определена работа, която аз трябва да си свърша. И най-лесното и логичното обяснение ще ви дам - представете си, че в пакета, който плащате всеки месец имате включени 10МБ интернет, а всеки един МБ над 10-тия струва по 1.80лв. Тогава ще си оставяте ли нета включен по цял ден? Не искам да обсъждаме натам дали е добър тарифния план или не. За това ако влезнете в тази ситуация, ще разберете защо го питам това.А не може (за мен няма логика) да имаш прогнозата за целия следващ ден по часово, а на дисплея да показваш само едно и също от последния досег с нета.Ето в момента гледам на екрана отново луна (вчера/сутринта около 1:04 часа го обнових) и показващо 17 градуса.На екрана (в програмата) виждам за всеки кръгъл час слънцето (иконка символизираща какво ще бъде времето), колко градуса ще бъде (демек прогнозата за целия ден) и виждам, че точно в 11 часа ще бъде слънчево и 21 градуса. Да ама точно в този час аз съм още в мрак с луна и 17 градуса.А то вместо да ми показва това, което си мисли (прогнозно), че трябва да бъде, аз съм с картинка от 1 часа сутринта.Много по-логично, а и по-вярно е да покажеш времето спрямо прогнозата, вместо да остане забило на последното опресняване от нета, нали така?За това имам и конкретен въпрос - някой знае ли програмка, която опреснява екрана спрямо прогнозата за бъдещите часове напред, без да трябва да има 100% интернет през цялото време?
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Чакай сега, колега BO, ако правилно разбирам въпроса, ти очакваш някой да е написал програмка, която час по час да променя картинките и температурите по предварителна прогноза. Примерно 24 часа назад. Едва ли има такава програма. Тук ключовата дума е прогноза. Нещата са динамични и се променят. Затова и трябва нет и трябва да се обновяват нещата. Аз махнах отдавна този вид програми, щото ми се струваше, че дърпат от батерията. Дали е така...?А за нета, аз съм на 5 лв. неограничен. Е, бързите са само 10 МВ, но пък не го изключвам. За комуникация си е екстра.
                                Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                                Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                                Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Working...
                                X