Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има и Гугъл Навигация. Безплатна, при това. Не е върха на сладоледа, но като за смартфон и без пари - предлага съвсем прилични възможности. Е, ако изключим това, че без маршрут не виждаш текущата си скорост на картата... Може и аз да не съм направил нещо както трябва де, знам ли? Не съм се мъчил много с нея. Сега качвам няколко клипа в ТиТръба от споменатия по-рано видео-регистратор и по първи впечатления - за безплатен, софтуерът е чудесен. Даже успях да хвана едно Ламборгини как леко ме изпревари, ама не съм го гонил, че беше участъкът, на който колегата преди 1 седмица го бяха снимали и питаше дали имат право да се крият зад станцията на метрото.SGS2 -> Epic Citadel: Резолюция - 800 х 480 (не питайте защо толкова, нямам повече)Average: 32.7Performance Level: HQ================================================ Софтуер: DailyRoads Voyager, Хардуер: Samsung Galaxy S2.Клип 1, резолюция 640 х 480, ~ 17 MB/minКлип 2, резолюция Full HD, ден, ~120 MB/minКлип 3, резолюция Full HD, нощ, ~90 MB/min

Коментар

Има ли някаква настройка в 4.1.2 JB за използване на третия бутон на слушалките (оригинални на Samsung) за преминаване на следващата песен в плеъра?
      Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Има модове, искащи root, за next/previous track със задържане на vol up/down бутоните.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе честно казано имам чувството, че телефона ми не е произведен за българския пазар. Има ли някакъв начин да се разбере за къде е правен, по версия на firmware или нещо подобно, на кутията не е отбелязано, както на другите ми телефони. LG-то имаше едно HUN за Унгария и си знаех и ъпдейти кога пристигат и всичко, а тука нищо. Само преди малко си изтегли някакъв ъпдейт за подобряване на стабилността от 27.03.
          Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Някой използва ли aCalendar?Поставям си някакви бележки, но като дойде часа за напомнянето и нищо не се случва.Очакванията ми са нещо да изсвири там, че трябва да правя нещо, не са кой знае колко големи.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
              Някой използва ли aCalendar?Поставям си някакви бележки, но като дойде часа за напомнянето и нищо не се случва.Очакванията ми са нещо да изсвири там, че трябва да правя нещо, не са кой знае колко големи.
              Аз ползвам ColorNote за бързи бележки и напомнянето работи, въпреки че предпочитам да ми е в календара...

Коментар

И аз ползвам шарените бележки и също мога да потвърдя че всичко си баца, вкл. и напомнянето.Само забелязах, че ако апликациона се премести на картата, изчезва възможността да се "лепят" бележчета по десктопа. Как му се казваше на това... A... виджет!А къв е бенефита да се ползва друг календар вместо стандартният?А-календаря синква ли се с гугълският по презункция?Щото аз си цъкам ивенти само в гугълският и после синквам с хемороида.Доста по-практично е отколкото да бъцкам по екранната клавиатура...
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Стрелок написа:
                  Абе честно казано имам чувството, че телефона ми не е произведен за българския пазар. Има ли някакъв начин да се разбере за къде е правен, по версия на firmware или нещо подобно, на кутията не е отбелязано, както на другите ми телефони. LG-то имаше едно HUN за Унгария и си знаех и ъпдейти кога пристигат и всичко, а тука нищо. Само преди малко си изтегли някакъв ъпдейт за подобряване на стабилността от 27.03.
                  Уточни въпроса. Искаш да знаеш за къде е телефонът или искаш знаеш за къде е версията на ОС, която е на телефон? На всекителефон можеш да сложиш всяка ОС, без значение кое за коя държава е. Важно е само да е за този модел телефон. Иначе най-бързо се вижда през забележителния софтуер KIES, там където е мястото за обновяване. Там пише нещо такова:PDA: XXLS8, Phone: XXLSW, CSC: XEUИнтересуват те буквите след CSC. Ако не си го купил от някой от трите оператора, значи не е с версия за България.

Коментар

Esper написа:
                    И аз ползвам шарените бележки и също мога да потвърдя че всичко си баца, вкл. и напомнянето.Само забелязах, че ако апликациона се премести на картата, изчезва възможността да се "лепят" бележчета по десктопа. Как му се казваше на това... A... виджет!А къв е бенефита да се ползва друг календар вместо стандартният?А-календаря синква ли се с гугълският по презункция?Щото аз си цъкам ивенти само в гугълският и после синквам с хемороида.Доста по-практично е отколкото да бъцкам по екранната клавиатура...
                    Да, синхронизира с Гугъл календара. Все тая кое приложение използваш.Ако си някъде в полето и искаш да въведеш напомняне е по-лесно да го направиш през програмката на телефона, вместо да отваряш календара през стандартния броузър, за да го въведеш от там. :D Та въпроса ми е конкретно андроидно насочен, а не приложение насочен, защото всички подобни програмки нямат евент за събуждане на телефона, а като има сигнал за събитие изпращат този сигнал към сървис в андроида, който от собствена страна буди телефона и ти известява. При мен по някаква причина това не се случва.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                      Esper написа:
                      Да, синхронизира с Гугъл календара. Все тая кое приложение използваш.Ако си някъде в полето и искаш да въведеш напомняне е по-лесно да го направиш през програмката на телефона, вместо да отваряш календара през стандартния броузър, за да го въведеш от там. :D Та въпроса ми е конкретно андроидно насочен, а не приложение насочен, защото всички подобни програмки нямат евент за събуждане на телефона, а като има сигнал за събитие изпращат този сигнал към сървис в андроида, който от собствена страна буди телефона и ти известява. При мен по някаква причина това не се случва.
                      Ако знаеш кой е сървиса, спираш го, намираш програмата, която го пуска, спираш и нея, триеш и кеша и датата и после гледаш дали бачка вече. Обикновенно тази процедура проработва...

Коментар

Имам някакъв проблем с мелодиите.Я кажете как да си поставя моя си мелодия.Според упътванията:Mnt/Sdcard/Media/Audio/AlarmsMnt/Sdcard/Media/Audio/NotificationsMnt/Sdcard/Media/Audio/RingtonesПравя го това нещо и на 2-та дяла - на вътрешния sdcard и на външната карта sdcard1Но нищо не се получава.Много рядко след 5-6 рестарта да ми хване някоя мелодия и точно винаги точно определено от bluetooth директорията на sdcard-а само.И това появяване на точната мелодия е мега избирателно.Примерно я изтривам и ми изчезва от списъка с мелодиите, които са оригинални.После я поставям пак там (в bluetooth директорията). По някое време след няколко рестарта може и да се появи, а може и да не се появи.Имам други 3 файла, които ги местя заедно. Но винаги ако реши да се появи мелодия, винаги само една от тях.А бе супер дразнещо нещо, от 2 часа го ровя и не мога да хвана закономерност.Та кажете как да си оправя бъг-а.
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Въпрос...Как се настройва накъде да върви прелистването на снимки...Свикнал съм да "местя" снимката наляво и да идва следващата по ред. На андроида 4.0.3 обаче следващата снимка идва ако преместя надясно...Таблет Леново, ако има значение.

Коментар

BO написа:
                            Имам някакъв проблем с мелодиите.Я кажете как да си поставя моя си мелодия.Според упътванията:Mnt/Sdcard/Media/Audio/AlarmsMnt/Sdcard/Media/Audio/NotificationsMnt/Sdcard/Media/Audio/RingtonesТа кажете как да си оправя бъг-а.
                            Направи си папка в паметта на телефона - Аudio и вътре под папки - alarms - notifications - ringtones слагаш си мелодиите, рестарт и си готов

Коментар

И при мен се случва нещо странно. Телефона пищи, че няма свободно място, влизам в "Приложения" и след малко от 4Мб, свободното място става на 20Мб. Що така?Телефона е HTC Wildfire S
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

rusevmail написа:
                                BO написа:
                                Имам някакъв проблем с мелодиите.Я кажете как да си поставя моя си мелодия.Според упътванията:Mnt/Sdcard/Media/Audio/AlarmsMnt/Sdcard/Media/Audio/NotificationsMnt/Sdcard/Media/Audio/RingtonesТа кажете как да си оправя бъг-а.
                                Направи си папка в паметта на телефона - Аudio и вътре под папки - alarms - notifications - ringtones слагаш си мелодиите, рестарт и си готов
                                Ехее, то ако ставаше толкова лесно нямаше да питам
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X