Има и Гугъл Навигация. Безплатна, при това. Не е върха на сладоледа, но като за смартфон и без пари - предлага съвсем прилични възможности. Е, ако изключим това, че без маршрут не виждаш текущата си скорост на картата... Може и аз да не съм направил нещо както трябва де, знам ли? Не съм се мъчил много с нея. Сега качвам няколко клипа в ТиТръба от споменатия по-рано видео-регистратор и по първи впечатления - за безплатен, софтуерът е чудесен. Даже успях да хвана едно Ламборгини как леко ме изпревари, ама не съм го гонил, че беше участъкът, на който колегата преди 1 седмица го бяха снимали и питаше дали имат право да се крият зад станцията на метрото.SGS2 -> Epic Citadel: Резолюция - 800 х 480 (не питайте защо толкова, нямам повече)Average: 32.7Performance Level: HQ================================================ Софтуер: DailyRoads Voyager, Хардуер: Samsung Galaxy S2.Клип 1, резолюция 640 х 480, ~ 17 MB/minКлип 2, резолюция Full HD, ден, ~120 MB/minКлип 3, резолюция Full HD, нощ, ~90 MB/min
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Абе честно казано имам чувството, че телефона ми не е произведен за българския пазар. Има ли някакъв начин да се разбере за къде е правен, по версия на firmware или нещо подобно, на кутията не е отбелязано, както на другите ми телефони. LG-то имаше едно HUN за Унгария и си знаех и ъпдейти кога пристигат и всичко, а тука нищо. Само преди малко си изтегли някакъв ъпдейт за подобряване на стабилността от 27.03.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Някой използва ли aCalendar?Поставям си някакви бележки, но като дойде часа за напомнянето и нищо не се случва.Очакванията ми са нещо да изсвири там, че трябва да правя нещо, не са кой знае колко големи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Някой използва ли aCalendar?Поставям си някакви бележки, но като дойде часа за напомнянето и нищо не се случва.Очакванията ми са нещо да изсвири там, че трябва да правя нещо, не са кой знае колко големи.
Коментар
-
И аз ползвам шарените бележки и също мога да потвърдя че всичко си баца, вкл. и напомнянето.Само забелязах, че ако апликациона се премести на картата, изчезва възможността да се "лепят" бележчета по десктопа. Как му се казваше на това... A... виджет!А къв е бенефита да се ползва друг календар вместо стандартният?А-календаря синква ли се с гугълският по презункция?Щото аз си цъкам ивенти само в гугълският и после синквам с хемороида.Доста по-практично е отколкото да бъцкам по екранната клавиатура...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Стрелок написа:Абе честно казано имам чувството, че телефона ми не е произведен за българския пазар. Има ли някакъв начин да се разбере за къде е правен, по версия на firmware или нещо подобно, на кутията не е отбелязано, както на другите ми телефони. LG-то имаше едно HUN за Унгария и си знаех и ъпдейти кога пристигат и всичко, а тука нищо. Само преди малко си изтегли някакъв ъпдейт за подобряване на стабилността от 27.03.
Коментар
-
Esper написа:И аз ползвам шарените бележки и също мога да потвърдя че всичко си баца, вкл. и напомнянето.Само забелязах, че ако апликациона се премести на картата, изчезва възможността да се "лепят" бележчета по десктопа. Как му се казваше на това... A... виджет!А къв е бенефита да се ползва друг календар вместо стандартният?А-календаря синква ли се с гугълският по презункция?Щото аз си цъкам ивенти само в гугълският и после синквам с хемороида.Доста по-практично е отколкото да бъцкам по екранната клавиатура...A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Esper написа:И аз ползвам шарените бележки и също мога да потвърдя че всичко си баца, вкл. и напомнянето.Само забелязах, че ако апликациона се премести на картата, изчезва възможността да се "лепят" бележчета по десктопа. Как му се казваше на това... A... виджет!А къв е бенефита да се ползва друг календар вместо стандартният?А-календаря синква ли се с гугълският по презункция?Щото аз си цъкам ивенти само в гугълският и после синквам с хемороида.Доста по-практично е отколкото да бъцкам по екранната клавиатура...
Коментар
-
Имам някакъв проблем с мелодиите.Я кажете как да си поставя моя си мелодия.Според упътванията:Mnt/Sdcard/Media/Audio/AlarmsMnt/Sdcard/Media/Audio/NotificationsMnt/Sdcard/Media/Audio/RingtonesПравя го това нещо и на 2-та дяла - на вътрешния sdcard и на външната карта sdcard1Но нищо не се получава.Много рядко след 5-6 рестарта да ми хване някоя мелодия и точно винаги точно определено от bluetooth директорията на sdcard-а само.И това появяване на точната мелодия е мега избирателно.Примерно я изтривам и ми изчезва от списъка с мелодиите, които са оригинални.После я поставям пак там (в bluetooth директорията). По някое време след няколко рестарта може и да се появи, а може и да не се появи.Имам други 3 файла, които ги местя заедно. Но винаги ако реши да се появи мелодия, винаги само една от тях.А бе супер дразнещо нещо, от 2 часа го ровя и не мога да хвана закономерност.Та кажете как да си оправя бъг-а.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Имам някакъв проблем с мелодиите.Я кажете как да си поставя моя си мелодия.Според упътванията:Mnt/Sdcard/Media/Audio/AlarmsMnt/Sdcard/Media/Audio/NotificationsMnt/Sdcard/Media/Audio/RingtonesТа кажете как да си оправя бъг-а.
Коментар
-
rusevmail написа:BO написа:Имам някакъв проблем с мелодиите.Я кажете как да си поставя моя си мелодия.Според упътванията:Mnt/Sdcard/Media/Audio/AlarmsMnt/Sdcard/Media/Audio/NotificationsMnt/Sdcard/Media/Audio/RingtonesТа кажете как да си оправя бъг-а.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар