Аз също се оглажеда за таблет от марките Asus,Acer, Lenovo , Samsung и накрая си купих Prestigio .Въобще даже и не съжалявам,бачка си безпроблено . За мен ми беше нужно Устройство за НЕТ ,това ми върши перфектна работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Дори и да има няккаво приложение, ще иска root.Виж някоя програма като Camera360 примерно.-------п.с. Заради предните постове - тая тема съм я създал само за приложения и коментари към тях, не за избор на таблети, телефони и прочие.Да не я "сбозяваме" , а ? Ползвайте другатаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Аз ползвах Ендомондо първоначално, ама приложението на Спортстракер повече ми допадна. Не съм пробвал платени варианти. Какво имаш предвид под "читав" и какво не ти харесва в двата, които споменах? Гледам, че хората дават пари за нови и нови устройства, но аз си мисля, че един смартфон си е съвсем приличен видеорегистратор. Пробвах това, на пръв поглед си има всичко необходимо:
Коментар
-
Не, не ми трябва видеорегистратор.Нещо просто, което да засича маршрут, който в последствие да може да се показва на карта, средна скорост, максимална скорост и ей такива дребни неща, без да е напудрен с ненужни екстри, да е сравнително лек и с опростен интерфейс.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
r51 написа:Average FPS: 35.5Resolution: 1280x720Performance level: High QualitySamsung Galaxy S3Quad-core 1.4 GHznikolce написа:Epic Citadel, програмка със страхотна графика! Има я в маркета.... Има и бенчмарк, ето моите резултати:Average FPS: 28.2Resolution: 960x540Performance level: High PerformanceAverage FPS: 27.0Resolution: 960x540Performance level: High QualitySony Xperia PFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
siluro написа:r51 написа:Average FPS: 35.5Resolution: 1280x720Performance level: High QualitySamsung Galaxy S3Quad-core 1.4 GHznikolce написа:Epic Citadel, програмка със страхотна графика! Има я в маркета.... Има и бенчмарк, ето моите резултати:Average FPS: 28.2Resolution: 960x540Performance level: High PerformanceAverage FPS: 27.0Resolution: 960x540Performance level: High QualitySony Xperia PA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз пък да се похваля, че вчера си купих няколко програми.Не, че е прецедент да си купя нещо, което не е проблем да намеря в 4PDA.ru ама не вярвах, че ще го направя за това лай..о хемороидно.Едното от програмчетата е Electrodroig... Страхотна програмка за всеки, който знае от коя страна да фане поялника ))Другите са HAM Radio програмчета.Толкова много софтуерен боклук има обаче, че направо се плаша...За Навигона обаче няма да дам пари... Винаги съм се чудил дали може да се напише нещо по-неинтуитивно за работа от Garmin Mobile XT.E... Навигон не му отстъпва по нищо... Все едно и двата софта са на Гармин Всъщност не разчитам на скапан телефон да ме навигира и затова нямам сериозни очаквания за него в тази насока.Или поне не толкова сериозни, че и да плащам едни пари допълнително за това.П.С: Моят хемороид вече удържа по 48 часа на батерия... Ъмейзинг, какви технологични висини, какво чудо...Още малко и може би ще стана фен на роботиката...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:... Винаги съм се чудил дали може да се напише нещо по-неинтуитивно за работа от Garmin Mobile XT.E... Навигон не му отстъпва по нищо... Все едно и двата софта са на Гармин ...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар