Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
-
BO написа:Кажете кой е най-добрия мейл клиент, който да има перфектна интеграция с Ексчейндж? По възможност и ГАЛ поддръжка.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И аз от няколко дни съм с хемороид...Хора, как се оправяте с това ?!?Вече имам изкълчен пръст и счупен нокът !Т’ва е толкова недоносено, колкото едно време беше Windows 3.X.Явно се свиква както със всеки друг недъг.Не съм сигурен обаче, че докато (ако изобщо свикна) няма да започна активно лечение...Мама му стара, трябваше да си купя просто един соним... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 Yellow_Flash_Colorz_PDT_48I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Yavor написа:BO написа:Кажете кой е най-добрия мейл клиент, който да има перфектна интеграция с Ексчейндж? По възможност и ГАЛ поддръжка.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз докато подкарам синхронизацията с фирмения ексчейндж се изприщих. Оказа се че има бъг в Андроид 4.1.2 и решението е ексчейндж акаунта да се настрои веднага след рисетване на телефона - преди дори гугълския акаунт. Така ми работи без проблем но вляза ли в настройките на сървъра се прецаква и трябва пак да се чисти всичко.Пробвах всякакви клиенти - след като се скапе нищо не помага. Вграденият клиент много трудно се оправя с папки а аз имам много - като следотърсач влизам да търся къде са ми новите писма. И ако го оставя на push синхронизация цял ден до обед нямам батерия вече ...Сега съм си харесал една Нокия 620 с Win8 като втори телефон - би трябвало да е безпроблемен.Това ще ми е първият телефон Нокия в живота ми ...
Коментар
-
Урааааа!!!Подкарах ЕЛМ-а!След ъпдейт на програмката нещата се оправиха!Междувременно писах на китаеца че джаджата му не бачка и той ми прати още една Оказа се че и двете работят! Та си имам две на цената на една Емо, ето и аз да се похваляhttps://docs.google.com/file/d/0B6xV...it?usp=sharinghttps://docs.google.com/file/d/0B6xV...it?usp=sharinghttps://docs.google.com/file/d/0B6xV...it?usp=sharingAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Има ли програма, която да визуализира курсора на мишката на устройство, което поддържа USB-host ? Иначе мишката се разпознава, но е неудобно като скача по иконите, а също не действа на виртуалната клавиатура така. Андроида е версия 2.1 (знам че 4.0 май автоматично визуализират курсора при включване на мишка)
Коментар
-
Колеги, както някои знаят не съм голям фен на Андроид, но искам да си взема таблет, а много много не ми се дават пари за ябълкааа.Та днес загледах на сайта на червения оператор едно Lenovo A2107, което ми допада като цена. Някакви идеи конкретно за него?И тука няколко чисто Андроидски въпроси, на които ще се радвам някой да ми отговори(пише, че е Андроид 4,0 Ice Scream Sandwich).1. Има ли вариант с някое приложениe, щом имам нови снимки на компютъра да се качват сами на Андроида? Идеята, е че всеки ден снимам лекции, които няма къде да чета от друго място, а не ми е удобно на лаптопа, не става и да се принтират, таблета дава максимално близко усещане до книга(в случая). Идеята е не да се качват например в Dropbox и после да ги свалям ръчно, а ако може направо в паметта да са.2. Вариант за клавиатура само блутут ли трябва е или може през usb? Това не знам от кое зависи - от версията Андроид или самото Леново?3. Загледах по нета пишат, че ако няма фабрично инсталирана Бг клавиатура, не може да се добави. Някакви идеи?4. За да си сложа някоя програмка извън маркета, задължително ли е да се прави руут или квото там се казва?
Коментар
-
За първите 2 не знам, но:3. Аз на всеки с телефон/таблет с андроид препоръчвам Bulgarian Keyboard от андроид маркета. Чудесна виртуална клавиатура.4. Зависи от приложението. Някои приложения в маркета изискват руут, но НЕ е задължително да имаш руут, за да подкараш всяко приложение, което не е от маркета.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар