Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Brother iPrint&ScanИма го и за другите марки, има и универсални, примерно PrintBot, но това точно и сканира, абе удобно си е, принти директно и от мейл акаунт.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Трябва ми някакво приложение за записване от радиото, че по какъвто и начин да пробвам, радиото ми спира. Мисля, че доста модели го имат като вградена опция, уви при мен не е така.
      Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

egzoti4en написа:
        Имам едно въпросче. Някой пробвал ли е с ELM327 с USB Interface да се закачи към андройд телефон с преходник от Micro Usb към USB чрез някоя програма за диагностика за андроид. Та основния ми въпрос е ако сте успели с коя програма и голяма мъка ли е било защото предполагам телефона трябва да си намери нещо като драйвери с който да го подкара. Флашки,клавиатури, мишки и други неща съм подкарвал с usb, но за диагностика ми е любопитно дали е възможно.С bluetooth знам че има много програми, но ми е любопитно с USB дали ще стане поради това че имам една в къщи и определено през телефона ще е много по удобно.П.С. Телефона е Samsung Galaxy Note2 N7100. Колата на която мисля да пробвам е тази от подписа.
        Аз се боря вече няколко седмици с това...Купих от и-най един евтин ЕЛМ327 с блутуут - 11 долара.Дойде...И кво се случва - закача се с телефона, обменям пароли да ги запозная. Дотук добре.Обаче после като пусна програма за връзка с ЕКУто и се почва драмата.С програма TORQUE се конктва, но тя самата не чете грешките на конкретния автомобил. Освен това данните които показва са грешни - температури, положение на газта, обороти... Или въшката никаква не я върши, или програмата грешно интерпретира данните.Дотука добре. За алфата единствената програма, която става е ALFAOBD, естествено демото, щото платената е скъпа, а за да я пиратсвам трябва да съм сигурен че баца... Ама не баца - въобще отказва да комуникира с ЕЛМ-а... Като му дам свържи - ми казва че устройството не отговаря...Пробвах и други програми - не става, не се конектва въобще.Писах на човека писал ALFAOBD - много любезно ми отговори веднага и разменихме по няколко мейла - пращах му скриин шотове и дебъг инфо.. Нищо... Единственото изискване е ЕЛМа да е с блутут над 1,2, а тоя е с 1,5....Писах на китаеца че е проблемен ЕЛМ-а и сега чакам нова бройка да пристигне до седмица - две...Споделете ако сте постигнали някакви резултати...Колата е Алфа 156, 2002, 1,9жтдТелефона е Нексус 4 с Андроид 4.2.2Елма е некъф ташак, води се мини...http://www.ebay.com/itm/280964507330...84.m1497.l2649
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Явка, с лаптоп и ФЕС/МЕС връзва ли се ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Явка, с лаптоп и ФЕС/МЕС връзва ли се ?
            Не мога да пробвам - не мога да намеря драйвери за вин7 за блутута на моя лаптоп... Дърт кошник, затуй.. А само блутута не ми работи и не ми пречи.Кучешка работа...Иначе с кабел с лаптопа е 6+

Коментар

1

Пробва ли с тази програма от маркета . Torque Lite (OBD2 & Car)
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Re: 1

cveiba написа:
                Пробва ли с тази програма от маркета . Torque Lite (OBD2 & Car)
                Нали това казавам - само с нея се връзва, ама данните са странни...Примерно натискам газта до края, а ми отчита 15% газ и 1800 оборота, а колата е на 4500...Или пък на напълно загряла кола - температура на антифриза -41 градуса...

Коментар

Принципно има известно забавяне през блутута. След няколко секунди не показва ли тия 4500?Само с кабел показва "в реално време".П.С Сега видях за антфриза. Едва ли е от блутута значи.Като цяло според мен данните са с меко казано съмнителна точност.

Коментар

Днес без да искам открих, че в добавката Street View на Google Maps имаш възможност да разглеждаш конкретното място в режим "Compass Mode" - накъдето завъртиш телефона - натам ти показва изглед. Подобно на Sky Map, който го ползва.

Коментар

Явкаааа, глей кво става + AlfaOBDDemo =
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Явкаааа, глей кво става + AlfaOBDDemo =
                        Kазвал ли съм ти че те мразя?Я вземи ми прати тоя елм с куриер да го пробвам - поне знаем че работи.А аз ще ти пратя моя. Просто ми се иска да уточня проблема в чий телевизор е Ако е в моя ше си изям капелата от яд! Моя виж какво прави:https://docs.google.com/file/d/0B6xV...haringДано да виждаш файловете от линковете...

Коментар

Ми тъй де, това го дава като не уцелиш паролата.Ще питам колегата и ако няма против ще ти го пратя, че не е мой ЕЛМ-а.п.с. да не тоя елм да иска да му се реже резистора като на усб-тата ? Подкара ли синия зъб на лаптопа по оня метод ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Я дайте някое хубаво приложение Календар.Имам Гугъл Календар ама много ме дразни интерфейса му, а няма и уйджет. Инсталирах едно Monthly calendar Widget, а то гърми на 5тата минута при мене и го махнах. Искам да е красиво и прегледно. Гугъл каледар едно разхвърляно такова...

Коментар

Календар ли ти трябва или ремайндър ?https://play.google.com/store/apps/d...d=com.evernote
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Yavor написа:
                                Я дайте някое хубаво приложение Календар.Имам Гугъл Календар ама много ме дразни интерфейса му, а няма и уйджет. Инсталирах едно Monthly calendar Widget, а то гърми на 5тата минута при мене и го махнах. Искам да е красиво и прегледно. Гугъл каледар едно разхвърляно такова...
                                Bussiness calendar. Мисля, че е платен, но има и други начини.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X