Brother iPrint&ScanИма го и за другите марки, има и универсални, примерно PrintBot, но това точно и сканира, абе удобно си е, принти директно и от мейл акаунт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
egzoti4en написа:Имам едно въпросче. Някой пробвал ли е с ELM327 с USB Interface да се закачи към андройд телефон с преходник от Micro Usb към USB чрез някоя програма за диагностика за андроид. Та основния ми въпрос е ако сте успели с коя програма и голяма мъка ли е било защото предполагам телефона трябва да си намери нещо като драйвери с който да го подкара. Флашки,клавиатури, мишки и други неща съм подкарвал с usb, но за диагностика ми е любопитно дали е възможно.С bluetooth знам че има много програми, но ми е любопитно с USB дали ще стане поради това че имам една в къщи и определено през телефона ще е много по удобно.П.С. Телефона е Samsung Galaxy Note2 N7100. Колата на която мисля да пробвам е тази от подписа.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:Явка, с лаптоп и ФЕС/МЕС връзва ли се ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Re: 1
cveiba написа:Пробва ли с тази програма от маркета . Torque Lite (OBD2 & Car)Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
emzo написа:Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Я дайте някое хубаво приложение Календар.Имам Гугъл Календар ама много ме дразни интерфейса му, а няма и уйджет. Инсталирах едно Monthly calendar Widget, а то гърми на 5тата минута при мене и го махнах. Искам да е красиво и прегледно. Гугъл каледар едно разхвърляно такова...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Календар ли ти трябва или ремайндър ?https://play.google.com/store/apps/d...d=com.evernoteF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Yavor написа:Я дайте някое хубаво приложение Календар.Имам Гугъл Календар ама много ме дразни интерфейса му, а няма и уйджет. Инсталирах едно Monthly calendar Widget, а то гърми на 5тата минута при мене и го махнах. Искам да е красиво и прегледно. Гугъл каледар едно разхвърляно такова...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар