Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да са живи и здрави тестовете като този, че да си мерим ..... телефоните.Сега маса народ, ще се юрнат 4 глави змейове
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Yavor написа:
      Абе колеги, един крайно тъп въпрос.Кажете един хубав мейл клиент - пробвах и К-9 и алфамейл и още някакъв. Може и платен да е, ще си го купа, мамка му, да не е 1000лв...Не ме кефят горепосочените, а андроидския, който ми е най удобен има едно гадно качество- не пази мейлите, ако ги изтрия на сървъра. Т.е. проверявам си служебната поща от телефона, пиша си писма, обаче като отворя Аутлука на компира и той изтрие писмата от сървър, те веднага изчезват от телефона, което малко ми пречи, защото често искам да продължа кореспонденцията, а ми трябва някаква история да имам. Рових - няма такава настройка. К-9 мейл има такава настройка, има и супер подробни настройки, даже има и quiet time - през ноща тихомълком си проверява и не кудкудяка. Само дето интерфейса хич не е моя... И ме дрази.
      Настройката ти е в сървъра, не в аутлука.Сис-админа помоли да ти го оправи.И аз съм така, но тъй като го играя и сисадмин - сам се оправям.

Коментар

emzo написа:
        https://play.google.com/store/apps/details?id=de.spritmonitor.smapp_mp&hl=enКар спендинг-а му казвам аривидерчи , докато Веселия не напише приложение като това
        Ми то хубаво, ама при мен нещо не работи.Вади ми празни екрани, без текст.Ще пробвам неофициалното: https://play.google.com/store/apps/d...dG1vbml0b3IiXQ..

Коментар

Immortal написа:
          Yavor написа:
          Абе колеги, един крайно тъп въпрос.Кажете един хубав мейл клиент - пробвах и К-9 и алфамейл и още някакъв. Може и платен да е, ще си го купа, мамка му, да не е 1000лв...Не ме кефят горепосочените, а андроидския, който ми е най удобен има едно гадно качество- не пази мейлите, ако ги изтрия на сървъра. Т.е. проверявам си служебната поща от телефона, пиша си писма, обаче като отворя Аутлука на компира и той изтрие писмата от сървър, те веднага изчезват от телефона, което малко ми пречи, защото често искам да продължа кореспонденцията, а ми трябва някаква история да имам. Рових - няма такава настройка. К-9 мейл има такава настройка, има и супер подробни настройки, даже има и quiet time - през ноща тихомълком си проверява и не кудкудяка. Само дето интерфейса хич не е моя... И ме дрази.
          Настройката ти е в сървъра, не в аутлука.Сис-админа помоли да ти го оправи.И аз съм така, но тъй като го играя и сисадмин - сам се оправям.
          Не е от сървъра...Сървъра си е обикновен POP3, който си прави каквото му се каже, както трябва.Просто като ги изтегля с Аутлука на компира и ги ИЗТРИЯ от сървъра, се изтриват и от телефона, защото той реално не тегли пощата а прави модерното, наречено ’синхронизация’... да е*а неговата майка... Айфоня си ги теглеше, ама като изчезнаха на сървъра, си седяха в телефона. Както и казах - тоя меил клиент, който пробвах - К-9 даже си има такава настройка - да ги трие ли като се изтрият от сървъра, ама сами мейл клиент не ме кефи. Това е проблема.
          emzo написа:
          Да са живи и здрави тестовете като този, че да си мерим ..... телефоните.Сега маса народ, ще се юрнат 4 глави змейове
          Специално за тебе прикачам едно шотче на четириглав змей... Quadcore 1,5... 2gb RAM
          Прикачени файлове
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

@ЯворАми да де, настрой го да не ги изтрива от сървъра. Вярно, ще се трупат там, ама... Нашият ги трие като станат на 3 месеца, така съм го направил.

Коментар

Immortal написа:
              @ЯворАми да де, настрой го да не ги изтрива от сървъра. Вярно, ще се трупат там, ама... Нашият ги трие като станат на 3 месеца, така съм го направил.
              Сисадмина не дава, щото сървъра е без ограничения на пощата - мога и 100мб да получа, а сме доста десетки мейл адреси. Смятай за колко инфо става дума да се пази...Поне при мене всеки втори мейл е с няколко мегабайта прикачени файлове...Затова и цялата идея е всеки да си пази мейловете на своята си машина.Иначе най лесното е да кажа на Аутлука да не ги трие след изтегляне от сървъра...

Коментар

Yavor написа:
                Immortal написа:
                Сисадмина не дава, щото сървъра е без ограничения на пощата - мога и 100мб да получа, а сме доста десетки мейл адреси. Смятай за колко инфо става дума да се пази...Поне при мене всеки втори мейл е с няколко мегабайта прикачени файлове...Затова и цялата идея е всеки да си пази мейловете на своята си машина.Иначе най лесното е да кажа на Аутлука да не ги трие след изтегляне от сървъра...
                Пощенския ми сървър има капацитет от 200 кутии с по 10GB/кутия обем. Казваш нещо му е проблем на админа ти???
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ейй, пак с рогите напред...Това ми обяснява човека, а и аз не искам да се меся в чужда работа.Конкретния сървър не е само пощенски, вероятно има връзка. Както и да е.Аз поисках да ми препоръчате мейл клиент, вие нападнахте сисадмина на фирмата... баси и хората...

Коментар

Настрой си пощата да ти препраща писмата безусловно или по условие на друг адрес. Щом клиентът ти трие писмата сървърът няма как да ти помогнеИлиДори на телефона да си настроиш POP3 и да си пазиш писмата локално трябва да го настроиш да го прави често за да изключиш вариант да пропусне писмо на което си отговорил и си го изтрил. Така на телефона ще си имаш копие на всичко понеже синхронизацията става само в едната посока при POP3. Но едва ли е много удачно ...

Коментар

Yavor написа:
                      Аз поисках да ми препоръчате мейл клиент...
                      Честно казано, по-добър от К-9 аз досега не съм открил... Ползвам го от доста време - единствените ми забележки са към поддръжката на html при писане на писмо. Ама мисля, че се преживява...
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                        Yavor написа:
                        Аз поисках да ми препоръчате мейл клиент...
                        Честно казано, по-добър от К-9 аз досега не съм открил... Ползвам го от доста време - единствените ми забележки са към поддръжката на html при писане на писмо. Ама мисля, че се преживява...
                        Явно ще трябва да му свикна...А уж при андроида нямало компромиси... Пффффф...

Коментар

Не знам кой те е облъчил с това... Ама правия път си поел де.
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Да питам някой по-разбиращ от мен. Има ли възможност да свържа андроид-телефон с лаптоп така, че да прожектирам дисплея на телефона върху монитора на лаптопа. Както когато пускаме лаптопа да се прожектира на телевизор? Може ли изобщо да стане този номер? Някакво приложение за телефона/програма за лаптопа?
                            Alfa 147 JTD 115 hp
                            ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Ако телефона има TV-out да! Иначе не.
                              Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Я виж това (трябва руут):https://play.google.com/store/apps/d...kiXQ..Няма как да не е направено такова приложение, търсене му е майката
                                "Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X