emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
-
Immortal написа:Аз попаднах на подобна програмка, за плейване на филм от хард на компютър на телефона, обаче убий ме, не се сещам как се казваше... Като разглеждах маркета ми попадна, търсих плеър някакъв... но искаше нещо, дето моя теледон го няма, затова не ме заинтригува много.
Коментар
-
Immortal написа:Ей на - пробвай някоя от тези:http://www.androidzoom.com/android_a...y+callers+nameF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Е как не бе Емо. Аз я имах инсталирана. Дори и текст пишех.Изискването беше да имаш вързано Уай фай"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Synoagen mod 7 - доста готин мод Следващите ги има в маркета:Connect bot - Ssh клиентBluetooth explorer - много удобен за връзка по BluetoothPedometer - брои крачките виSoftware Data Cable - има свой ftp сървър на порт 8888Wifi Analyzer - анализира wifi - удобно и бързоПонеже не сте ги споменавали до сега..Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
fuoco написа:Аз пък искам да има приложение за Андроид, което да наблюдава скоростта на колата от GPS и да дава звукови сигнали, по които да се разпознае скоростта без да се гледа таблото или телефона. Това може да свърши работа и за "ограничител" на скоростта, ако се активира предупреждаващ звук на някаква горна граница (избрана от потребителя), примерно 50, 90, 130, както proximity събитията при доближаване на point of interest.
Коментар
-
Immortal написа:fuoco написа:Аз пък искам да има приложение за Андроид, което да наблюдава скоростта на колата от GPS и да дава звукови сигнали, по които да се разпознае скоростта без да се гледа таблото или телефона. Това може да свърши работа и за "ограничител" на скоростта, ако се активира предупреждаващ звук на някаква горна граница (избрана от потребителя), примерно 50, 90, 130, както proximity събитията при доближаване на point of interest.
Коментар
-
curko написа::D Я, така и така сте бутнали темата...да питам:Някой успял ли е да проведе сносен разговор през viber-a?.Не че нещо, ама при мен се получава отвратително дрънчене.Или аз не чувам отсрещния човек, или той мен...Когато набира, изписва че сигнала е отличен...
Коментар
-
u_bo
harifg написа:curko написа::D Я, така и така сте бутнали темата...да питам:Някой успял ли е да проведе сносен разговор през viber-a?.Не че нещо, ама при мен се получава отвратително дрънчене.Или аз не чувам отсрещния човек, или той мен...Когато набира, изписва че сигнала е отличен...
Коментар
-
С архаичния ми Desire нямам никакви грижи с Viber. Разбира се зависи и отсреща с каква слушалка са .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар