Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android темичка (само за софтуер)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    App&Game 4pdaсе казва приложението, намерих го чрез блек март алфа.
    Сега и аз ще го издиря, благодаря ти!Имортале, при работещо 2G не би трябвало телефонът да не може да бъде избиран. Само по времето, когато има трафик трябва да става тази издънка. Т.е. ако нищо не правиш на телефона, но 2G работи, ще могат да ти се обадят, но ако точно в този момент сваляш нещо или ти се зарежда страница - греда .

Коментар

Да де, ама като ми е активен скайпа, си прави постоянно трафик. Ей Емо да каже коло смс-а за пропуснати има.

Коментар

Виваком за да наваксат с 3G покритието в слабонаселените места го правят на 900MHz. По евтино и се покрива по голяма площ в сравнение с 2100MHz. Проблемът е че не всички телефони поддържат 3G услуги на тази честота.

Коментар

Някой плащал ли е приложения в маркета с дебитна карта? Като избера нещо платено, се показва поле за въвеждане, но пише "Enter your credit card details" или нещо подобно. Аз кредитни карти не ползвам, имам една виза електрон, с която искам да се регистрирам там. Има ли някакви особености, или просто попълвам полетата и чакам? В андроид-форума имаше противоречиви мнения, например за едно нещо на някой му дръпнали парите три пъти, разни такива... То и там някои от пишещите са като избирани с конкурс, ама и форумът е малко.... както каза infineon: питаш нещо, а те ти обясняват колко си тъп. Та има няколко игри и програми, които с удоволствие ще си ги купя, само да разбера има ли нещо особено при регистрация на карта? Всъщност те как може да са сигурни, че аз плащам точно с моята карта, а не регистрирам картата на някой друг, примерно?

Коментар

ogi28b написа:
            Някой плащал ли е приложения в маркета с дебитна карта? Като избера нещо платено, се показва поле за въвеждане, но пише "Enter your credit card details" или нещо подобно. Аз кредитни карти не ползвам, имам една виза електрон, с която искам да се регистрирам там. Има ли някакви особености, или просто попълвам полетата и чакам? В андроид-форума имаше противоречиви мнения, например за едно нещо на някой му дръпнали парите три пъти, разни такива... То и там някои от пишещите са като избирани с конкурс, ама и форумът е малко.... както каза infineon: питаш нещо, а те ти обясняват колко си тъп. Та има няколко игри и програми, които с удоволствие ще си ги купя, само да разбера има ли нещо особено при регистрация на карта? Всъщност те как може да са сигурни, че аз плащам точно с моята карта, а не регистрирам картата на някой друг, примерно?
            И аз пробвах с Виза Електрон на ЦКБ, и не става. Пробвах после от компа да я регистрирам в Google Wallet и ми казва, че картата не е валидна!? Същата карта съм я използвал за покупки online, освен това съм я регистрирал в няколко сайта за залагания и няма проблем при транзакции и в двете посоки (въпреки че оттам рядко тегля :D ) Губят 5-те лева, които исках да дам за Need For Speed :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Google Wallet доколкото знам е само за САЩ.Ако е за игрички, със смс се плащат на сайта на gameloft.По 2.40лв се харчели.А в блек маркетите по-горе, няма начин да няма кракнато приложението или играта, която търсите
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За игрички препоръчвам:1. Greedy spiders2. Cut the ropeПлатени са в маркета, но ги има и кракнати. Полезни програмки:1. Mobo task killer2. 1-Click clear -изчиства разни cashe-та, смс-и3. Youtube to mp3 - сваля клипчета от youtube на телефона виЕдин съвет : понеже файлове .apk не искат да се изпращат от един на др. телефон (примерно да пратите през bluetooth играта на приятел), аз променям разширението от .apk на .jpg и след като се изпрати, получателя си го променя пак на .apk и инсталира приложението
                SKODA 105L '78
                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                FIAT 126p '89
                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
                  Един съвет : понеже файлове .apk не искат да се изпращат от един на др. телефон (примерно да пратите през bluetooth играта на приятел), аз променям разширението от .apk на .jpg и след като се изпрати, получателя си го променя пак на .apk и инсталира приложението
                  При мен стана. Един колега ми изпрати кракнат sygic през bluetooth и е с разширение .apk. Аз имам друг проблем. Не мога да подкарам Navigon-а, без да има интернет. Или трябва да съм свързан към някакъв wireless или Data enabled през GSM мрежата, иначе крашва. Телефона го ползвам с Data карта от Виваком, тоест имам само интернет на него и не мога да говоря през GSM :D , ако има значение.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                    Не мога да подкарам Navigon-а, без да има интернет. Или трябва да съм свързан към някакъв wireless или Data enabled през GSM мрежата, иначе крашва. Телефона го ползвам с Data карта от Виваком, тоест имам само интернет на него и не мога да говоря през GSM :D , ако има значение.
                    И като го ползваш с Data карта - какъв ти е проблема да имаш постоянно интернет?!? (data enabled)

Коментар

Ами за какво и е на навигацията интернет? GPS устройствата нямат интернет пък си работят. И освен това не искам да ми върви постоянно излишен трафик. И ще е малко глупаво, ако съм някъде, където Виваком няма обхват, да не мога да си ползвам навигацията. Sygic няма този проблем.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не виждам смисъл от Навигон при наличието на Сайджик и Айгоу, но ти си знаеш
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Не виждам смисъл от Навигон при наличието на Сайджик и Айгоу, но ти си знаеш
                          След една седмица ползване на телефона, стигнах сам до този извод, но питах по-скоро принципно, отколкото да ми е някакъв сериозен дерт :D
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не съм сигурен в това, което ще кажа, но сериозно се съмнявам, че е така:Навигон-а иска да ползва A-GPS за бързо намиране на спътниците. Ти като не си активирал data-та, и той се чуди, чуди, и крашва.Някъде в опциите му може би има настройка, от която да изключиш ползването на A-GPS.А иначе навигацията си ползва интернет всеки път, когато загуби сигнал и после бързо да се възстанови. Нокията така ми направи 4 лв за интернет в Гърция, докато се сетя да спра А-ГПС-а. При движение се случва да загуби сигнал (в планина, в тунел, между сгради и т.н.). Тогава ако има А-ГПС, си го ползва за бързо свързване със сателитите. Ако няма - няма, пак си се свързва, но ако го има - го ползва. Това за Нокия Мапс-а (между другото страхотна навигация). Предполагам, че е същото и за тази програма.

Коментар

какви са Ви впечатленията от приложението VIBER?
                              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Аз го държах няколко месеца и го деинсталирах. Когато звъниш на някой ти дава свободно дори той даже не си е пуснал апликацията за приемане на обаждането.

Коментар

Working...
                                X