emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Orcinus
-
Някой плащал ли е приложения в маркета с дебитна карта? Като избера нещо платено, се показва поле за въвеждане, но пише "Enter your credit card details" или нещо подобно. Аз кредитни карти не ползвам, имам една виза електрон, с която искам да се регистрирам там. Има ли някакви особености, или просто попълвам полетата и чакам? В андроид-форума имаше противоречиви мнения, например за едно нещо на някой му дръпнали парите три пъти, разни такива... То и там някои от пишещите са като избирани с конкурс, ама и форумът е малко.... както каза infineon: питаш нещо, а те ти обясняват колко си тъп. Та има няколко игри и програми, които с удоволствие ще си ги купя, само да разбера има ли нещо особено при регистрация на карта? Всъщност те как може да са сигурни, че аз плащам точно с моята карта, а не регистрирам картата на някой друг, примерно?
Коментар
-
ogi28b написа:Някой плащал ли е приложения в маркета с дебитна карта? Като избера нещо платено, се показва поле за въвеждане, но пише "Enter your credit card details" или нещо подобно. Аз кредитни карти не ползвам, имам една виза електрон, с която искам да се регистрирам там. Има ли някакви особености, или просто попълвам полетата и чакам? В андроид-форума имаше противоречиви мнения, например за едно нещо на някой му дръпнали парите три пъти, разни такива... То и там някои от пишещите са като избирани с конкурс, ама и форумът е малко.... както каза infineon: питаш нещо, а те ти обясняват колко си тъп. Та има няколко игри и програми, които с удоволствие ще си ги купя, само да разбера има ли нещо особено при регистрация на карта? Всъщност те как може да са сигурни, че аз плащам точно с моята карта, а не регистрирам картата на някой друг, примерно?
Коментар
-
За игрички препоръчвам:1. Greedy spiders2. Cut the ropeПлатени са в маркета, но ги има и кракнати. Полезни програмки:1. Mobo task killer2. 1-Click clear -изчиства разни cashe-та, смс-и3. Youtube to mp3 - сваля клипчета от youtube на телефона виЕдин съвет : понеже файлове .apk не искат да се изпращат от един на др. телефон (примерно да пратите през bluetooth играта на приятел), аз променям разширението от .apk на .jpg и след като се изпрати, получателя си го променя пак на .apk и инсталира приложениетоSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Един съвет : понеже файлове .apk не искат да се изпращат от един на др. телефон (примерно да пратите през bluetooth играта на приятел), аз променям разширението от .apk на .jpg и след като се изпрати, получателя си го променя пак на .apk и инсталира приложението
Коментар
-
dikanio написа:Не мога да подкарам Navigon-а, без да има интернет. Или трябва да съм свързан към някакъв wireless или Data enabled през GSM мрежата, иначе крашва. Телефона го ползвам с Data карта от Виваком, тоест имам само интернет на него и не мога да говоря през GSM :D , ако има значение.
Коментар
-
Не съм сигурен в това, което ще кажа, но сериозно се съмнявам, че е така:Навигон-а иска да ползва A-GPS за бързо намиране на спътниците. Ти като не си активирал data-та, и той се чуди, чуди, и крашва.Някъде в опциите му може би има настройка, от която да изключиш ползването на A-GPS.А иначе навигацията си ползва интернет всеки път, когато загуби сигнал и после бързо да се възстанови. Нокията така ми направи 4 лв за интернет в Гърция, докато се сетя да спра А-ГПС-а. При движение се случва да загуби сигнал (в планина, в тунел, между сгради и т.н.). Тогава ако има А-ГПС, си го ползва за бързо свързване със сателитите. Ако няма - няма, пак си се свързва, но ако го има - го ползва. Това за Нокия Мапс-а (между другото страхотна навигация). Предполагам, че е същото и за тази програма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар