www.ipmart-bg.comвсичко е описано там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android темичка (само за софтуер)
Collapse
X
-
Orcinus
Immortal написа:1/ Телефонът поддържа 3G на същата честота, на която и Виваком излъчва (900 и 2100MHz). Но тъй като няма възможност за автоматично получаване на настройките, се наложи да ги въведа ръчно. Обаче не ще да тръгне това 3G и не ще. Ако някой знае нещо по въпроса - моля да сподели. Телефонът е Моторола Майлстоун.emzo написа:4пда стор - ще я издиря, не я знаех.
Коментар
-
Orcinus написа:Пробва ли със SMS със съдържание ALL на номер 90009? Аз не получих автоматичен SMS с настройки, не стана и след ръчно въвеждане, но като изпратих SMS с това съдържание и после дойдоха настройките и всичко заспа...
Коментар
-
С Андроид забрави за смс -и .Влез в настройки,безжични мрежи,мобилни мрежи и на мрежов режим си избираш к’вото си искаш А е възможно там където си да няма 3G.Ако не стане : Късай,фургай"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
didobeast написа:С Андроид забрави за смс -и .Влез в настройки,безжични мрежи,мобилни мрежи и на мрежов режим си избираш к’вото си искаш А е възможно там където си да няма 3G.Ако не стане : Късай,фургай
Коментар
-
Orcinus
Immortal написа:didobeast написа:С Андроид забрави за смс -и .Влез в настройки,безжични мрежи,мобилни мрежи и на мрежов режим си избираш к’вото си искаш А е възможно там където си да няма 3G.Ако не стане : Късай,фургай
Коментар
-
Разглеждайки и проучвайки всичко, до което се докопах, установих следното:Моят телефон, произведен в Бразилия и закупен от САЩ, работи на 3G на честоти 850/1900/2100, кодирано е и в типа на телефона (A853_3G8_19_21) (а не работи на 900/2100, както прочетох първоначално в един форум).Виваком уж работят на 900/2100 - т.е. на 2100 би трябвало да се закача, все пак. Но подозирам, че нашите клетки в региона работят само на 900 (това ще го уточня с мой приятел, който навремето работеше точно по тях). П.П. Ето и доказателство за това: http://svobodnaplaneta.com/story/119...66021&cat_id=1
Коментар
-
Ще кажете - голям праз, че няма 3Г.Да, ама не.Свикнал съм да ми е постоянно активен скайп, пощата ми да се проверява на определен интервал и т.н., което означава, че трябва интернетът ми да е включен постоянно (затова и имам неограничен интернет).Обаче когато е активна 2G/EDGE връзката, телефонът не работи като телефон - не може да бъде избиран. В 3G този сериозен проблем го няма.Затова ми е толкова важно, не толкова заради скоростта на нета.Докато съм в къщи, в офиса или в кафенетата, които най-често посещавам, проблем нямам, щото има wi-fi, а само когато съм на път (а това е доста често).
Коментар
-
Дидо,как разбра че не ползваш 3G. Имаш ли някаква индикация,защото при мен на дисплея не ми изписва. След като вляза в настройки от там виждам вече какво ползвам в момента ,обикновенно е HSDPA . Ако ми е активен Мобилния Нет имам индикация с буквата "H" . На Nокиата ми примерно когато съм в 3G обхват ми изписва 3.5G дори и НЕТ-а да е спрян.http://bg.wikipedia.org/wiki/HSDPAИначе имам отметка за 2G която Икономисва батерия/поне така пише/.
Коментар
-
VesMil написа:Дидо,как разбра че не ползваш 3G. Имаш ли някаква индикация,защото при мен на дисплея не ми изписва. След като вляза в настройки от там виждам вече какво ползвам в момента ,обикновенно е HSDPA . Ако ми е активен Мобилния Нет имам индикация с буквата "H" . На Nокиата ми примерно когато съм в 3G обхват ми изписва 3.5G дори и НЕТ-а да е спрян.http://bg.wikipedia.org/wiki/HSDPAИначе имам отметка за 2G която Икономисва батерия/поне така пише/.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар