Аз вече ти честитих. Хубава кола, комби, един от най-подходящите цветове за либра и най-практичният двигател, а и вече е на метан, което е супер. С джантите наистина изглежда много добре, но от друга страна колко струват 4 нови гуми 17-ки? Около 1000 лв или 1/3 от цената на колата... Така че по-добре с нещо по-практично.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля с новото возило тук.Все пак е от Фиат груп.
Collapse
X
-
Честита Либра, много красив автомобил, като аз също съм на мнение да си запазиш джантите!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
И аз търся 1.8 либра, комби. Вчера гледах една и беше пълна трагедия. Търси се следващата, а ако е и с ГИ /по възможност с течна фаза / направо ще съм на 7-то небе от кеф.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Честито и от мен Интересно ми е след метановата бутилка или две , остава ли все още прилично голям багажника .ilkor написа:Честито!Аз в момента също търся точно същата - 1,8Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
popara801 написа:Само да ви кажа,че в петък сме в София с вуйчо ми да взима една сива комби в София.Да не я отнесете преди нас.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ААА искам и аз такава. Като я гледам и ме е яд че не си взех и аз либра. Да ти е жива и здрава колата, и много да се обичате.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Irka_fihi написа:Глей ся, кумец, че имаш да черпиш Розе - имаш. Айде поне за колата да почерпиш с такова! Да ви е честита, със здраве да си я карате, много безаварийни...пък да повозите и кумата някой път. Ако трябва - ще си платя!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Мерси,мерси пак на всички и за Кроко то добре ама и жената има профил тук,а и чете,което малко ме спъва в отговора ми.За кумата Ирка ми кво да ти кажа бе ще те оправим с извозването,а и розе имам да купувам още от преди,така че като се видим нема се пуашиш.Коста и аз като тебе не очаквам баце да ми плати.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар