nikolovvd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
50 дни отпуска в полицията
Collapse
X
-
-
Immortal написа:nikolovvd написа:Полицая няма право на други доходи. Живее с това което му плаща държавата, а то не е чак толкова много. Легендите за "една шапка пари" отзавна са в миналото.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Аз познавам. И ти я познаваш.
Коментар
-
Taя тема верно започна да заприличва на: На другите канчето е по-голямо и в него има повече. Като ви харесват привилегиите на полицаите, станете и вие полицаи или ако не, внесете искате да им се намалят отпуските до законовия минимум, както и заплатите на 270, че те работят ли? Тогава вероятно ще сте доволни, защото тяхната паничка със сигурност ще е по-малка от вашата :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:ele написа:...Тогава вероятно ще сте доволни, защото тяхната паничка със сигурност ще е по-малка от вашата :DI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Четох, четох темата и колкото повече прочитам все по-виновен се чуствам!Виновен защото работя в системата на МВР!Виновен защото имам 35 дни платен годишен отпуск, от който поне 10 прекарвам на работното си място - не че съм незаменим ама от любов към професята! /Все пак максималния за някои е 40 дни, а не 50 и не 60/.Виновен защото заплатата ми е 650 лв с висше инженерно образование с 20 год стаж. /Желаещи с моя ценз да се сменим?/Виновен защото нямам странични доходи???!А, и не са ми искали и не съм давал и не съм получавал нерегламентирано пари по никакъв повод - явих са на конкурс, спечелих го и ме назначиха.Дали да не взема да напусна, да мина в часния сектор, да ближа г..а на някой шеф с килийно образовние, дето направил някое левче в годините на прехода, та да вземе да ме напусне това чуство на вина, че не мога да спя, а?...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Четох, четох темата и колкото повече прочитам все по-виновен се чуствам!Виновен защото работя в системата на МВР!Виновен защото имам 35 дни платен годишен отпуск, от който поне 10 прекарвам на работното си място - не че съм незаменим ама от любов към професята! /Все пак максималния за някои е 40 дни, а не 50 и не 60/.Виновен защото заплатата ми е 650 лв с висше инженерно образование с 20 год стаж. /Желаещи с моя ценз да се сменим?/Виновен защото нямам странични доходи???!А, и не са ми искали и не съм давал и не съм получавал нерегламентирано пари по никакъв повод - явих са на конкурс, спечелих го и ме назначиха.Дали да не взема да напусна, да мина в часния сектор, да ближа г..а на някой шеф с килийно образовние, дето направил някое левче в годините на прехода, та да вземе да ме напусне това чуство на вина, че не мога да спя, а?...
Коментар
-
venco67 написа:Четох, четох темата и колкото повече прочитам все по-виновен се чуствам!Виновен защото работя в системата на МВР!Виновен защото имам 35 дни платен годишен отпуск, от който поне 10 прекарвам на работното си място - не че съм незаменим ама от любов към професята! /Все пак максималния за някои е 40 дни, а не 50 и не 60/.Виновен защото заплатата ми е 650 лв с висше инженерно образование с 20 год стаж. /Желаещи с моя ценз да се сменим?/Виновен защото нямам странични доходи???!А, и не са ми искали и не съм давал и не съм получавал нерегламентирано пари по никакъв повод - явих са на конкурс, спечелих го и ме назначиха.Дали да не взема да напусна, да мина в часния сектор, да ближа г..а на някой шеф с килийно образовние, дето направил някое левче в годините на прехода, та да вземе да ме напусне това чуство на вина, че не мога да спя, а?...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
blagun написа:Никога няма да се оправи тази държава, докато всеки гледа в паницата на другия и завиждаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nikolovvd написа:Човешкото око по принцип е ненаситно!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар