Абе опасна си е полицейската работа, я вижте тоя мърсол как може да разтегне някое сухожилие, или да падне на задни джобове и да си изкълчи опашката........ма тва било мангал ли????.......да де, ама тоя мърсол си гради така навици, и утре може да е всеки от нас.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
50 дни отпуска в полицията
Collapse
X
-
ФЕРАРИСТ написа:Абе опасна си е полицейската работа, я вижте тоя мърсол как може да разтегне някое сухожилие, или да падне на задни джобове и да си изкълчи опашката........ма тва било мангал ли????.......да де, ама тоя мърсол си гради така навици, и утре може да е всеки от нас.......Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Както си има хора и хора, така си има полицай и полицай. Аз имам няколко случая с господата, в които бих ги оприличил с думата по-горе "мърсол". Тъпото е че има и доста свестни господа, но това са точно хората с повече от 15 години стаж в така нареченото министерство. За пример ще дам (щото аз не се имам за мърсол) един случай - спират ме мен и приятел в Ст. Град., документи за проверка и т.н. - стандартните неща. След което казха да си опразним джобовете, при което аз пожелах да се легитимират имена, звания и кое управление представляват. Отговора беше - "... като те шибна с фенера, ще ти кажа кой съм и откъде съм ...". Отговора ми беше - "дай да ти снимам номера на значката, пък после удряй". Как да не оприличиш подобна личност с "мърсол".
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Абе опасна си е полицейската работа, я вижте тоя мърсол как може да разтегне някое сухожилие, или да падне на задни джобове и да си изкълчи опашката........ма тва било мангал ли????.......да де, ама тоя мърсол си гради така навици, и утре може да е всеки от нас.......EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Колега itan75, доста злоба си насъбрал срещу "блюститерите на реда". Само моля те обясни ни - на мен и всички останали тук, при положение че имаш такова крайно негативно отношение към служителите на МВР с какви очи си подавал два пъти документи за кандидатстване, а сега смяташ да направиш това за трети път и дали всички тези писаници не се дължат на натрупаната злоба заради отказа да бъдеш приет на служба.И за сведение едни от условията за прием са успех от дипломата над 4.50 и оценка по български и литература над 4.00. Смяташ ли, че от написаното в постовете ти можем да преценим, ние четящите, че отговаряш на тези условия!? Те са поставени именно за да няма "сополи" и неграмотници, та като бъде написан един акт да няма смях в съдебната зала. Считаш ли се за способен да се справиш? Или може би искаш като споменатите от теб да имаш няколко коли, които да зареждаш с крадена нафта и пр. и пр. "превилегии"? На ясно ли си с преоритетите си???Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Колега itan75, доста злоба си насъбрал срещу "блюститерите на реда". Само моля те обясни ни - на мен и всички останали тук, при положение че имаш такова крайно негативно отношение към служителите на МВР с какви очи си подавал два пъти документи за кандидатстване, а сега смяташ да направиш това за трети път и дали всички тези писаници не се дължат на натрупаната злоба заради отказа да бъдеш приет на служба.И за сведение едни от условията за прием са успех от дипломата над 4.50 и оценка по български и литература над 4.00. Смяташ ли, че от написаното в постовете ти можем да преценим, ние четящите, че отговаряш на тези условия!? Те са поставени именно за да няма "сополи" и неграмотници, та като бъде написан един акт да няма смях в съдебната зала. Считаш ли се за способен да се справиш? Или може би искаш като споменатите от теб да имаш няколко коли, които да зареждаш с крадена нафта и пр. и пр. "превилегии"? На ясно ли си с преоритетите си???EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:А ти беше ли там ? Видя ли какво се случи какво провокира "тоя мърсол" да нарита мангала ? Работа с такива имал ли си, да видиш как ще те направят на г.з ако само усети че проявяваш някакво уважение ? В нормална държава знаеш ли как се наказва за най млкото възражение срещу служител на реда ? Кой го знае тоя колко псувн е изръсил, и ще му се размине с един ритник Малко му е !П.П. : Само някой да не си помисли че имам нещо против ромите ! Интересно защо само тях използват за такива примери ?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Dido_Lyubenov написа:А ти беше ли там ? Видя ли какво се случи какво провокира "тоя мърсол" да нарита мангала ? Работа с такива имал ли си, да видиш как ще те направят на г.з ако само усети че проявяваш някакво уважение ? В нормална държава знаеш ли как се наказва за най млкото възражение срещу служител на реда ? Кой го знае тоя колко псувн е изръсил, и ще му се размине с един ритник Малко му е !П.П. : Само някой да не си помисли че имам нещо против ромите ! Интересно защо само тях използват за такива примери ?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Обяснявам ти веднага-Искам да постъпя в полицията,за да мога и аз да ползувам изброените привилегии-отпуска,айляшка работа без грам физическо натоварване,лесно забогатяване,избиване на комплекси-ще си вирна гагата и ще бъда с още по-голямо самочувствие въпреки,че и сега си го имам :D .Дипломата ми е 5.23.Български и литература-5.50.Ако ти като полицай-неподкупник оглеждащ и най-малкия детайл можеше да прецениш след "толкова дългите ми писания и излияния"колко правописни грешки имам преди да стигаш да заключения с майчиния ми език.Готов съм да отговоря на всеки един твой въпрос,а и на колегите.Татуировките отпадат,дипломата я имам сканираната и при желание мога да я пусна във форума.Ако специалността ми " Монтьор на корабни машини и механизми" издадена заедно със "Свитеделството за квалификация"-работник четвърти разряд не отговарят на висшите изисквания на "сополите" .Имам само една бенка на два сантиметра от пъпа,но даже и когато работих като манекен известно време от студиото за реклама не са ми правили проблем за това.Може да е заради русата ми коса и сините очи-затова да не ме взимат Ако е така още днес отивам до фризьорката да ме направи обикновен човек с мазна сплъстена кафява коса и ще сложа кафяви лещи За способността да се справя-да считам,мога и знам,че нищо не може да ми се опре в този живот..Полусирак съм само с една майка със мизерната пенсийка от 201лв и като добавим моите 300лв става 501лв.Докато беше жив татко и с неговата пенсия от 236лв ядваше се някак. Мойта заплата,пенсията на майка и на покойния ми баща да събера пак не мога да направя пенсията на мой приятел,който се пенсионира в Лукойл и който не знаеше какво е въздушна възглавница (пневморесьор). А работи и допълнително като пазач за още 300лв т.е точно колкото мойта заплатка.Няма нещо което да ми се е опряло,защото нуждата ме притиска и само ще ти кажа,че щом се научих вече да вадя бял дроб,сърце,черен дроб,със машинката да правя разрез на череп и да изкарвам мозъка на починал човек при аутопсия другите неща от живота ми се виждат песен.Ако почна в полицията дай Боже мислиш ли,че няма да се справям със шутовете на мангалите,а оръжията ми са другата голяма страст,с канцеларската работа и писането на "Горното написах саморъчно и за верността му се подписвам",със това всяка сутрин да ходя на оперативка от 8 до9 часа,а после да се шляя със служебната Астра и да се изживявам като "Тексаски рейнджър" по улиците на Бургас? Не забравяй,че работим съвместно със "сополите" и всеки ден и всеки час виждам какво правят и виждам,че всички са майчини синчета и връзкари,както и повечето пилоти от Формула1 с разликата,че там говорим за космически суми за да станеш пилот,а тука за около 10000лв и някоя леееекинка връзчица в СофияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
[quote="itan75"][quote="kiro_of_the_day"]itan75 написа:С кое не си съгласен ве "сопол сплескан"???VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
[quote="kiro_of_the_day"][quote="itan75"]kiro_of_the_day написа:itan75 написа:С кое не си съгласен ве "сопол сплескан"???Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар