Браво за отказа от химиите, ама това 172,7 i - иннча ли е, че това са си едни 438 и кусур см. , иии .... по-висок или по-нисък ще става
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Растежни стимуланти?
Collapse
X
-
emzo написа:Има само едно нещо, което да помогне, но първо е скъпо и второ без лекарски контрол е и опасно.HGH или по-известен като хормон на растежа.Всички други добавки и упражнения са ала бала работа.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
emzo написа:Знам - трупове.И аз не бих си инжектирал, най-малкото нямам познанията за употребата му и парите да си го набавя. Всъщност не знам вече, колко струва Може да има китайски лаборатории, дето да го пускат "тънкана".BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
dannybo написа:blagun написа:Знаеш ли от какво се извлича Аз не бих си инжектирал, освен синтетичния вариантBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
emzo написа:Знам - трупове.И аз не бих си инжектирал, най-малкото нямам познанията за употребата му и парите да си го набавя. Всъщност не знам вече, колко струва Може да има китайски лаборатории, дето да го пускат "тънкана".Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар