Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Растежни стимуланти?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво за отказа от химиите, ама това 172,7 i - иннча ли е, че това са си едни 438 и кусур см. , иии .... по-висок или по-нисък ще става
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

emzo написа:
      Има само едно нещо, което да помогне, но първо е скъпо и второ без лекарски контрол е и опасно.HGH или по-известен като хормон на растежа.Всички други добавки и упражнения са ала бала работа.
      Знаеш ли от какво се извлича Аз не бих си инжектирал, освен синтетичния вариант
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Знам - трупове.И аз не бих си инжектирал, най-малкото нямам познанията за употребата му и парите да си го набавя. Всъщност не знам вече, колко струва Може да има китайски лаборатории, дето да го пускат "тънкана".
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

blagun написа:
          Точно синтетичният е по-опасният, защото дава много повече нежелани странични ефекти. Той е и много по-евтин.
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

emzo написа:
            Знам - трупове.И аз не бих си инжектирал, най-малкото нямам познанията за употребата му и парите да си го набавя. Всъщност не знам вече, колко струва Може да има китайски лаборатории, дето да го пускат "тънкана".
            Деликатна тема е това с хормона..... не го препоръчвам!!! Скъп е! Зависи какъв цикъл ще правиш, ама тук влизаме в една друга тема...http://www.musle-man.com/catalog/pro...b8604bf152bd90
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

dannybo написа:
              blagun написа:
              Точно синтетичният е по-опасният, защото дава много повече нежелани странични ефекти. Той е и много по-евтин.
              Исках да кажа, че не бих си инжектирал каквото и да е извлечено от труп
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

нее в сантиметри е

Коментар

emzo написа:
                  Че те китайците не са високи ...
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                  X